woensdag 28 augustus 2019

Sticker kalender

Hieraan kunnen uw gegevens worden toegevoegd. Maar ook voor uw specifieke wensen kunt u bij ons terecht. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kalender sticker met een eigen tekst. Met stickers en white boardstiften. Je kan erop schrijven en het ook weer wegvegen.


Deze kalender is heel duidelijk en overzichtelijk. Zie in keer wanneer je vakantie hebt of wanneer iemand jarig is. Deze zal niet meer worden aangevul maar goed nieuws dit product kan je digitaal aankopen om zelf af te.


Stickers ter ondersteuning. Voor een juiste planning en duidelijk overzicht heeft u voor onze “Waar ben ik? Hieronder vindt u de stickervellen met de verschillende uitvoeringen.


Op ieder stickervel zitten stickers. Een felgekleurde sticker in je agenda of kalender trekt de aandacht en maakt het een stuk makkelijker om afspraken, verjaardagen en klusjes te onthouden. Zo vergeet je nooit meer je boeken terug te brengen naar de bieb of de klok vooruit te zetten.


Schrijf links het gewenste gedrag op en daarnaast de dagen van de week. Je kunt ervoor kiezen om de onderste rij vrij te houden voor de stickers of een speciale stickerkaart te gebruiken. Download hier leuke stickerkaarten. Betrek je kind bij het proces door samen een mooie stickerkaart uit te kiezen en ga samen op stap om leuke stickers te kopen.


U kunt het zo gek niet bedenken, van domestickers voor uw relatiegeschenk tot beveiligingsstickers voor het verzegelen van producten, of u kunt ons uw stickers laten drukken. Al meer dan jaar drukken wij alle soorten stickers en etiketten van hoge. Een kruisje of sticker op deze beloningskaart stimuleert je kind misschien om zelf zijn billen af te vegen. Als je kalenders ontwerpt in je eigen huisstijl, ben je elke dag opnieuw in beeld bij de klanten. Maak hiervan gebruik om je producten en je bedrijf te promoten en je reclameboodschap over te brengen.


Het maakt uiteraard niet uit, of de kalender aan de muur hangt, op een bureau staat of op een balie. V: Hebben jullie ook stickers op vel in andere kleuren dan wit? A: Al onze bedrukte stickers worden geprint op wit papier, maar dat betekent niet dat je beperkt bent in kleur- en ontwerpopties!


Door het full-colour drukwerk kun je zo veel (of zo weinig) van je sticker bedrukken als je wilt. Zelf stickers maken, helemaal zoals jij het wilt, ook! Plaats je bestelling, upload je bestanden en wij regelen de rest.


Ook fijn om te weten: in veel gevallen kunnen jouw stickers al binnen enkele dagen geleverd worden. In sommige gevallen al de volgende. Bestel snel en gemakkelijk online! Also make sure to check my free printable planner inserts (monthly calendar dividers, lettering practice worksheets, calendars).


This page contains affiliate links. Wilt u bijvoorbeeld een fotokalender maken met ringband? Kalender maken met ringband. Dan kiest u voor onze bureaukalender of standaard kalender. Wij voorzien deze kalenders met een zwarte, witte of een zilvergrijze ringband.


Optioneel kunt u kiezen voor een ophangoog of een ophang met boorgat om de kalender eenvoudig aan de muur te hangen. De site staat vol leuk materiaal, zoals papiermodellen en scrapbooks. Deze speciale zwarte schoolbord stickers zijn te plakken op muren, deuren, ramen, enz (zolang de ondergrond maar hard en vlak is). They already come separated.


Sticker kalender

Fun idea, to combine stickers with a wall calendar ! Many of the images are duplicates of images from sticker books. Ga je een eigen ontwerp stickers drukken? Bij PeterPrint drukken we je stickers supersnel, en natuurlijk in de hoogste kwaliteit digitaal drukwerk. Al vanaf één exemplaar kan je bij ons terecht.


Je kunt kiezen uit verschillende soorten stickerpapier, en je bepaalt zelf het formaat van de stickers die je laat drukken. Met een beloningskaart kun je je kind stimuleren om zindelijk te worden. Elke keer als het lukt plak je een sticker op de kaart.


Sticker kalender

Je kind ziet het resultaat en zal zijn best doen om nog meer stickers te krijgen. Bij een volle kaart kan je een klein cadeautje geven. Decorate your laptops, water bottles, notebooks and windows.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts