donderdag 8 augustus 2019

Spiegel hal

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Eenvoudig bestellen in stappen. Spiegels komen overal in huis van pas.


Zo kun je nog snel kijken hoe je eruit ziet voor je weggaat.

Daarnaast zijn spiegels mooie decoratie. De lijst en vorm bepalen de uitstraling van je interieur. Vaak wordt een ronde spiegel gebruikt om jezelf op te frissen, terwijl een langwerpige spiegel gebruikt wordt om jezelf goed te kunnen bekijken van top tot teen. Bent u het interieur dat u nu heeft zat en wilt u een geheel nieuw.


De spiegel weerkaatst het licht voor een dubbel effect. Een spiegel is een onmisbaar item in je huis. In verschillende ruimtes in je huis kan je er één ophangen.


Bij fonQ by vtwonen kan je kiezen uit verschillende maten, materialen en vormen.

Er zijn verschillende soorten en maten spiegels beschikbaar bij Leen Bakker. Ook beschikt het Leen Bakker assortiment over spiegels in veel verschillende stijlen. Een sierlijke passpiegel met Barok ornamenten kan je slaapkamer een romantische sfeer geven terwijl een design model in de hal voor een moderne look zorgt! Antieke hal spiegel met borstels en facet geslepen spiegel - Dubbel facet geslepen spiegel is op deurtje gemonteerd.


Achter het deurtje twee kleding borstels. Je kan nooit teveel spiegels in huis hebben. In de hal om nog even je haar te checken voordat je deur uitgaat.


In de slaapkamer om je outfit voor de dag uit te kiezen, of als pronkstuk in de woonkamer. Je huis is het mooiste van het land! Shop hier garderobekasten, kapstokken, schoenenkasten en meer! Geen verzendkosten, dagen gratis retourrecht!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Alle spiegels vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online. Verfraaien van uw huis met spiegels. Ruim assortiment online bestellen!

Het is namelijk super handig en het maakt je gang of hal veel groter. Een hal is meestal erg smal en door een spiegel krijg je een erg ruimtelijk effect. Vooral als de spiegel zelf ook nog vrij groot is.


Het is ook fijn als je je nog even snel wilt opmaken of je haar wilt doen. In een mooie hal of gang maakt een spiegel het geheel compleet. Halspiegel en Garderobe spiegels.


Veel van onze modellen uit andere series, zijn uitstekend te gebruiken als hal - of garderobespiegel. Ook de Moderna-serie bevat een. Een sierlijke spiegel boven het dressoir in de woonkamer, een passpiegel in de hal en een plakspiegel op de deur van je slaapkamer. En ook niet onbelangrijk: een stoere ronde spiegel in bijvoorbeeld de badkamer.


Geef je interieur een boost met de juiste spiegel. Met hun opvallende frames en vormen tillen ze je interieur naar een hoger niveau. Je kamer ziet er groter en lichter uit met één grote wandspiegel of meerdere kleintjes bij elkaar. Voor ieder interieur is er een passend exemplaar: Zo’n grote spiegel met unieke, barokke lijst geeft de ruimte meteen een rijk gevoel.


In de slaap- en badkamer is een spiegel essentieel, maar denk bijvoorbeeld ook aan een grote spiegel in de hal of woonkamer. Of hang een verzameling van verschillende soorten spiegels op de muur: van rond tot facetgeslepen tot eigentijdse handspiegels. De grotere spiegels met lijst zet je lekker nonchalant tegen de muur.


Bij de keuze voor een decoratieve spiegel ben je meer bezig met de uitstraling van de spiegel. Kies je voor een oval spiegel , vierkante spiegel , ronde spiegel of rechthoekige spiegel … En wat voor lijst kies je?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts