donderdag 29 augustus 2019

Kinderkamer scandinavisch

Kinderkamer scandinavisch

Vergelijk kinderkamer meubels. Grootste keuze op Beslist. Kinderkamers online bestellen. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Kinderkamer scandinavisch

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. De meubeltjes zijn vaak in vergrijsde kleuren en de overige accessoires in natuurlijke materialen en kleuren. De basis is vaak wit, aangevuld met zwarte en grijze accenten.


Natuurlijke kleuren en materialen en pasteltinten mogen ook zeker niet ontbreken als je gaat voor deze stijl. Omdat ik meer van de rustige kleuren ben hebben we samen gekozen voor de fijne kleur denim drift. Op de vloer ligt linoleum van Piet Boon (walton uni). Dit is een natuurlijk materiaal wat heerlijk aanvoelt en onderhoudsvriendelijk is.


We helpen je heel graag als je vragen hebt over de kinderkamer , of over het assortiment. En opnieuw te stylen, gewoon omdat het kan. Denk dan aan een moderne, lichte kamer met hier een daar wat kleuraccenten. Scandinavische kinderkamer voor jouw kleine.


Als u zich registreert, kunt u profiteren van onze exclusieve aanbiedingen, alle nieuw binnengekomen producten zien, inspiratie opdoen en tips krijgen om de tafel te. We verzamelden de mooiste kamertjes en geven je inspiratie voor een moderne kinderkamer ! Ga voor witte muren en meubels met hier en daar een zwart item. Hands up als jij het ook hartstikke leuk vindt om de kinderkamer van jouw kind te stylen.


Kinderkamer scandinavisch

Rustige, lichte kleuren en natuurlijke materialen. Hier vindt u dozen, manden en meer. Prachtig gemaakte, hoogwaardige ontwerpen in verschillende kleuren en met een scala aan patronen.


Als je denkt aan een kinderkamer zie je waarschijnlijk een klein kamertje voor je met net genoeg ruimte voor een bed en een kast en een vloer bezaaid met speelgoed en kinderboeken. We komen vaak prachtige interieurs tegen uit het noorden waar we stiekem heel wat van kunnen leren. De kernwoorden van deze stijl zijn: basic, industrieel, pure materialen, kwaliteit en eenvoud.


Het model van de kast, de commode en het ledikant van zo’n babykamer is vaak ook heel bijzonder. Kijk op de overzichtelijke website van Petite Amélie. Hier zie je ons bijzondere aanbod in kinderkamers , kinderledikantjes, knuffels en babykameraccessoires. Bekijk het bord kinderkamer scandinavisch van nelente op Pinterest. Mooie meubels in fantastische.


Een moderne kinderkamer betekent tegenwoordig dat je gebruik maakt van zwart en wit in combinatie met natuurlijke materialen zoals licht onbehandeld hout. Er zijn dan ook ontzettend veel zwart wit kinderkamer accessoires verkrijgbaar zoals posters, kussens, dekbedden en noem het. De kinderkamer mag dan niet worden overgeslagen.


Veel mensen passen deze stijl al toe in de woonkamer maar in de kinderkamer kan het dus ook! Het idee van strakke lijnen gecombineerd met een minimalistische inrichting, sprak mij erg aan. Hoe minder spullen er in een kamer staan, hoe makkelijker je het kan opruimen.


Van nieuwe kleine labels tot grote merken, zoals Ferm Living. Jouw dagelijkse portie hygge, lagom en fika!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts