maandag 26 augustus 2019

Riviera maison kussens roze

Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Kies voor een handgemaakte gehaakte kussenhoes met een mooie landelijke uitstraling of ga bijvoorbeeld voor de roze kussenhoes en de sierkussens in het groen. Kussens bepalen de sfeer in huis en zorgen direct voor een andere uitstraling. Creëer een luxe uitstraling en comfort in de woonkamer met kussens in de juiste kleur en.


Riviera maison kussens roze

Roze aan de ene kant en heel zachtroze aan de andere zijde. De achterzijde van het kussen is gemaakt van katoen en heeft dezelfde kleur als de voorzijde. Riviera Maison Kussens Wooninstijl.


Het sierkussen is rondom afgewerkt met een piping. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Komt uit rook en huisdiervrij huis.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties. Luxe stoffen en stoere plaids zijn volop te vinden in deze collectie.


Maar ook mooie sierkussens om net dat beetje extra sfeer aan je interieur te geven zijn volop vertegenwoordigd. Combineer kussens voor een luxe of juist speels effect. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment topmerken.


Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. De roze stof van dit gewatteerde kussen is zo gestikt dat het patroon lijkt op allemaal kleine diamantjes. In het midden van het kussen is verticaal een extra band om het kussen geplaatst, waardoor de leuke vorm van de strik ontstaat.


Het heeft een sierlijke tekst op de voorkant. Dit geeft het een chique uitstraling. Aan de hoeken zitten kwastjes voor een speels tintje.


Riviera maison kussens roze

Een geprinte tekst schittert op het zachte velvet sierkussen Path of Happiness. Het fluweel geeft het sierkussen een chique uitstraling en de kwastjes aan de hoeken van het kussen zijn een speelse twist aan het ontwerp. De achterzijde van het kussen is uni van kleur.


Een tweekleurig kussenovertrek voor een vierkant kussentje. De basiskleur van het kussen is grijs en rondom is deze afgewerkt met een contrasterende piping. Het kussen is gemaakt van 1 katoen en de het binnenkussen bestaat uit 1 polyester. Rivièra Maison Path of Happiness Sierkussen - Roze.


Riviera maison kussens roze

De grootste online outlet van Nederland. Verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en maten. Een heerlijke throw, soepel en zacht van 1 katoen. We maken ruimte voor de nieuwe collectie!


Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts