dinsdag 20 augustus 2019

Vt wonen binnenkijken

Shop Vtwonen tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Uitgebreid Vtwonen assortiment. Koop nu en verfraaien van uw huis!


VTwonen bij Smulderstextiel. Kijk binnen bij de mooiste binnenkijkers van vtwonen én van vtwonen lezers.

Laat je verrassen door inspirerende woonideeën. Zoals een mooie woonkamer, een rustgevende slaapkamer, een goed woonidee of gewoon een huis om trots op te zijn. Hier zijn alle stijlen vertegenwoordig van stoer industrieel tot puur en landelijk. Ga met ons mee naar een familiehuis op Ibiza of een gerenoveerd pakhuis in Sydney. Een reis langs huizen vol wooninspiratie!


Maar ook bij ons en in Nederland kun je binnengluren. Van appartement tot eensgezinswoning, van Gent tot Maastricht. Nu is het zo ruim en licht dat hun hele familie zich hier graag verzamelt voor kerst.

Zowel online als in het magazine helpt vtwonen om jouw huis nóg mooier te maken. Met styling- en DIY-ideeën, binnenkijkers en nog veel meer wooninspiratie. Ook kun je iedere zondagavond genieten van het tv-programma ‘Weer verliefd op je huis’ op SBS6. Achter de deur van dit Rotterdamse.


Ze won een compleet nieuw interieur ter waarde van € 10. Q is de online woonwinkel boordevol inspiratie om mooi te wonen. Kies uit 5producten vanaf € 99.


Woonaccessoires vind je op vtwonen by fonQ gratis verzending vanaf €voor 23:bestel morgen in huis shop de collectie! Bekijk meer ideeën over Interieur, Woonideeën en Ideeën voor thuisdecoratie. Die heeft meteen door dat er bezoek is. Zoals de meeste van jullie wellicht al weten zijn de woonmaanden van het jaar begonnen.


September – oktober – november staan altijd bol van woonnieuws, beurzen, acties in woonwinkels en in mijn geval veel interessante trendlezingen, persbezoeken en gezellige borrels bij uiteenlopende bedrijven en bijeenkomsten. Naast vtwonen magazine brengt de redactie geregeld specials uit, zoals het vtwonen posterboek met unieke posters voor in je huis en vtwonen bookazines met nóg meer woonideeën over kleur, indeling en stylen. Voordeel voor abonnees van vtwonen magazine. Als abonnee van vtwonen magazine profiteer je van voordeel en leuke acties.


Al sinds haar studententijd droomde ze van wonen aan de Utrechtse Oudegracht. Binnenkijken bij Rob en Saskia Het was een droom die uitkwam voor Saskia. Nog voordat ze de sleutel kregen, was het moodboard op Pinterest al gevuld.

Het idee: aparte hoekjes en een gezellige eettafel. Twee interieurontwerpers met een passie. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie, nieuwbouw, styling of een bedrijfsinrichting.


Een goed interieurplan helpt. Vorig jaar is hier een fotoreportage gemaakt geheel kerststijl. Deze reportage is nu geplaatst in het Italiaanse woonmagazine La Casa di Una Volta en in het Franse blad Maison Vinatage. Er zijn van die huizen waarvan je denkt: ‘ Wat zou ik daar graag eens binnenkijken. Voor mij is deze wens in vervulling gegaan in het huis van Yvonne en Bart en het overtrof mijn stoutste verwachtingen!


Ik ben mij ervan bewust dat het een erg lang artikel is geworden met misschien teveel foto’s maar ik kon gewoon geen keuze maken. Elke week wordt het stokje doorgegeven en verschijnt er een nieuwe binnenkijker! Helemaal in het teken van brocante. De liefde voor hun woning is bekoel omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis.


De vtwonen -stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts