maandag 26 augustus 2019

Kussenhoes 50 50

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Ontwerp uw huis met bijpassende Kussensloop. De goedkoopste in Nederland! Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Een zwart-witte kussenhoes met een tweed structuur aan de voorkant. De hoes is gemaakt van 1 katoen, heeft een ritssluiting aan de zijkant en wordt geleverd zonder binnenvulling. Door verschillende kussenhoezen × met elkaar af te wisselen, kijk je niet op elke plek in huis tegen hetzelfde kussenhoes aan.


Zo bewaar je de mooiste kussenhoes 50×voor waar die echt in het oog springt en leg je de minder mooie. Voor 21:bestel is morgen. Kussenhoes Anna valt door zijn verwassen effect meteen op. Deze stoere kussenhoes is makkelijk te combineren en past dus goed in veel woonkamers. De kussenhoes heeft een rits, zodat deze gemakkelijk van de kussenvulling kan worden afgehaald om te wassen.


Al onze kussenhoezen zijn gemaakt van 1 duurzaam katoen. Heerlijk zacht, luchtig en de productie ervan verbruikt minder water en minder bestrijdingsmiddelen. Dat is niet alleen goed voor jou en je gezin, maar ook voor de planeet. Een duurzamere katoenteelt verbruikt minder water, kunstmest en pesticiden, en verhoogt de winstmarge. Koop je kussenhoes 50xbij Beter Bed.


Beter Bed heeft een groot aanbod aan kussenhoezen in verschillende kleuren en materialen. Je vindt bij ons kussenhoezen in een effen kleur maar ook in diverse printjes. Er zitten erg leuke patronen tussen! Daarnaast shop je ook kussenhoezen van verschillende materialen bij Beter Bed. Onze kussenhoezen voegen zachthei stijl en comfort toe aan uw woonkamer.


Gebruik deze kussenhoezen om de uitstraling. Koop en verkoop kussenhoes 50xeenvoudig op Marktplaats. Ruime keuze uit leuke kleuren kussenhoezen.


JYSK heeft een ruim assortiment kussenhoezen in verschillende kleuren en materialen. Deze kussenhoezen kun je makkelijk vervangen en is een leuke aanvulling op de sierkussens van JYSK. We hebben ook kussenvulling voor al je kussenhoezen. Creëer in een handomdraai een nieuwe look door je kussenhoesjes te vervangen.


Kussenhoes 50 50

Je kunt bij het kussenovertrek losse kussenvulling aanschaffen of een binnenkussen. Kijk goed of de maatvoering van de kussenhoes gelijk is aan de maatvoering van de vulling. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. WIN EEN JYSK CADEAUKAART T. Meld je nu aan voor de JYSK nieuwsbrief en ontvang iedere week de online folder, de laatste woontrends, winacties, inspiratie en scherpe aanbiedingen direct in je mailbox. Je neemt automatisch deel aan de maandelijkse verloting van de JYSK cadeaukaart t. Kies de gewenste maat en bekijk de beschikbare kleuren! Met kussens kun jij jouw interieur sfeervol en compleet maken.


Kussenhoes 50 50

Je kunt ook een mix van de kleuren maken, zodat je een kleurrijke woon-of slaapkamer hebt! Niet alleen voor de sfeer, maar ook om er heerlijk tegenaan te liggen wanneer het koud is, zijn kussens ideaal. In een handomdraai naar een andere woonstijl met andere kussens op de bank! Nieuwe kussens zijn niet nodig, je kunt ook de kussenhoezen veranderen.


Combineer kleuren en texturen en blijf experimenteren tot je de juiste woonsfeer hebt bereikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts