vrijdag 16 augustus 2019

Roos urn

Het ruimste aanbod urnen inclusief de urn met roos. Bekijk hier de mogelijkheden. Kies nu jouw favoriete boeket uit de uitgebreide collectie! Wie verras jij via Greetz?


Deze mini- urn roos is namelijk gemaakt van chirurgisch staal.

Het lijkt op zilver en heeft dezelfde schittering, maar 316L edelstaal roest niet en blijft langer zuiver. Bovendien is het veel duurzamer dan andere materialen waarvan andere roos urnen zijn gemaakt, zoals tin en messing. In onze fysieke urnen winkel hebben veel mini urnen op voorraa waaronder ook as rozen en mini urnen vlinder. Persoonlijke tekst op de mini urn ? De urn van staal of metaal is fraai vormgegeven en vakkundig afgewerkt.


Veel tijd en aandacht is besteed aan decoratie van deze betaalbare urn. Eeuwige Roos as- en grafornamenten Elan marble green – Diamond black green – Black-silver heart. Elan-line marble green 5-liter Elan-line, Nieuw, Urnen.

Een roos staat symbool voor de liefde. De urn is zo ontworpen dat u er een klein beetje as in kunt doen, terwijl u de sierlijke bloem een mooi plekje in uw huis kunt geven. Wanneer u een dierbare bent verloren kan het prettig zijn om het as van uw overleden naaste dicht bij u te houden. In een urn is dit soms te confronterend of zorgt het voor vragen van het bezoek dat bij u thuis komt.


De figuren zijn uit het materiaal gesneden. Deze urn is tegen een meerprijs te personaliseren door eigen figuur, handtekening of spreuk aan te leveren. Zowel uitsnijden als laser graveren zijn mogelijk. De Nemos urnen zijn ontstaan uit vriendelijke zachte vormen. Het zijn urnen om te koesteren en aan te raken.


Door haar schoonheid zal de urn nergens misstaan. De deksel zit verwerkt in de onderkant van de urn waardoor er geen zichtbare afsluiting is. De urn gemaakt van brons is fraai vormgegeven en vakkundig afgewerkt. Welkom bij de Ross ICT winkel.


Deze mini urn roos met vingerafdruk is een erg bijzondere urn , waarmee u altijd verbonden blijft met uw geliefde, vriend(in) of familielid. Mini urn asroos roos in tin. De roos is gemaakt van het materiaal tin.


Deze tinnen roos met holle vulbare knop, kunt u ook voor andere kleine herinneringen gebruiken zoals, melktandjes van een kindje, haarlokje, grond van spaciale plaats en meer….

Deze roos wordt ook wel een keepsake genoemd. Zeer mooie aluminium urn in bordeaux kleur met opdruk van een roos. Deze asbus heeft een speciale matte finish wat een mooi effect geeft. Een middel cocoon wordt in deze roosvorm gezet: u bestelt dus een cocoon met een bladenkrans eromheen.


Met prachtig ruimtelijk effect, erg fraai! Deze urn heeft een rvs schroefdop voor afdichting aan de onderkant. Het buitenoppervlak van de urn is vervaardigd van wolvilt en is gedecoreerd met een vilten roos. De Vilt- Urn Roos is ontworpen voor bijzetting in de aarde.


Zodra de urn is bijgezet zal deze in de loop der tijd op natuurlijke wijze afbreken. Hoewel de urn bestand is tegen barre weersomstandigheden, adviseren wij u de urn niet buitenhuis te plaatsen, omdat bij het plaatsen in de buitenlucht de urn na verloop van tijd kan verkleuren. De budget urn van metaal is geschikt voor de hele asvoorraad.


Urn Roos met rode knop en een steel in goudkleur, een kleine urn met in de bloemknop een reservoir voor een symbolische hoeveelheid crematie-as.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts