woensdag 7 augustus 2019

Langwerpige spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Lange spiegels van hoge kwaliteit op maat. Eenvoudig online bestellen. De actuele levertijd is: tot werkdagen.


Een spiegel is een weerspiegeling van je woonstijl waar je alle kanten mee op kan.

Spiegeltje , spiegeltje aan de wand. Retro, modern, klassiek of juist een beetje vintage. Je kan je interieur geheel aanpassen naar je persoonlijkheid. Vaak wordt een ronde spiegel gebruikt om jezelf op te frissen, terwijl een langwerpige spiegel gebruikt wordt om jezelf goed te kunnen bekijken van top tot teen.


Deze spiegel staat zowel mooi in de hal als in de woonkamer of slaapkamer. Het is een echte sfeermaker en leverbaar in verschillende grote afmetingen. Een sierlijke spiegel boven het dressoir in de woonkamer, een passpiegel in de hal en een plakspiegel op de deur van je slaapkamer.


En ook niet onbelangrijk: een stoere ronde spiegel in bijvoorbeeld de badkamer.

Geef je interieur een boost met de juiste spiegel. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. En uit decoratieve, badkamer langwerpige spiegels. En of langwerpige spiegels vierkante is. Er zijn 6langwerpige spiegels leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


De achterkant is voorzien van ophangbeslag voor horizontaal of verticaal ophangen. Langwerpige spiegel met een lijst van hout. Er zijn verschillende soorten en maten spiegels beschikbaar bij Leen Bakker.


Ook beschikt het Leen Bakker assortiment over spiegels in veel verschillende stijlen. In de slaap- en badkamer is een spiegel essentieel, maar denk bijvoorbeeld ook aan een grote spiegel in de hal of woonkamer. Zo kun je nog snel kijken hoe je eruit ziet voor je weggaat.


Daarnaast zijn spiegels mooie decoratie. De lijst en vorm bepalen de uitstraling van je interieur. Ruim assortiment online bestellen!


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Net als hierboven zie je dat meerdere spiegels naast elkaar heel goed werkt. Vooral als er geen frame om de spiegel heen zit.

De langwerpige en rechthoekige vormen van de spiegels passen heel goed bij elkaar en voelen niet aan als too much. Het feit dat de spiegels ouder zijn, geeft juist veel karakter! Het design frame is van gepolijst roestvrij staal voegt een extra dimensie toe aan uw inrichting.


Het heeft zowel een horizontale als een verticale oriëntatie zodat het op elke gewenste manier kan worden gemonteerd. Deze langwerpige wandspiegel is een lust op het oog. De afmeting is 80x220x D 9cm. De RVS lijst is gepolijst en beschikt over een attractief design.


De spiegel heeft een opvallend modern design en is daardoor een prachtige decoratieve spiegel. Ontdek een ruime selectie decoratieve spiegels op Maisons du Monde: klassieke, ronde, vierkante, rechthoekige spiegels , in romantische stijl en nog veel andere. Vind de beste selectie langwerpige spiegel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit langwerpige spiegel voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. De passpiegel is echt een musthave voor de modebewuste mens!


Passpiegels zijn grote spiegels , vaak langwerpig , waarin jij je van top tot teen kunt bekijken. Niet alleen zie je deze soort spiegels in kledingwinkels, steeds meer mensen hebben tegenwoordig een grote langwerpige spiegel in de slaapkamer of badkamer. Wandspiegels koop je eenvoudig online bij bol.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Goedkope spiegels : de mooiste wandspiegels en passpiegels. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Bij Kwantum hebben we een uitgebreid assortiment aan spiegels. Vind hier je passpiegel, houten spiegel of (brocante) wandspiegel, voor de slaapkamer, gang en waar je maar wil. Wil je de ruimte groter laten lijken?


Ook hier is een spiegel erg geschikt voor, omdat het het licht weerkaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts