woensdag 14 augustus 2019

Kurk bedrukken

Bekijk nú al onze mogelijkheden. Van visitekaartjes tot reclameborden. Keuze uit maar liefst formaten. Al vanaf 1stuks voor €395! Gratis Verzending, Bestel nú!


Kurk bedrukken

Diverse luxe afwerkingen mogelijk. Dé goedkoopste van Nederland. Ruim assortiment kurk en kurkartikelen. Alles uit voorraad leverbaar. Koop alles van kurk in onze webshop.


Vloeren, wanden, prikborden, tassen en meer. Er zijn vele toepassingen denkbaar! Denk bijvoorbeeld aan decoratiemateriaal voor uw horecazaak of hang kurk aan de muur in uw praktijk, kantoor of wachtkamer! Bij Fotofabriek kun je sinds kort heel eenvoudig kurk bedrukken. Kurk bedrukken bij Drukwerknodig.


Hang je foto op kurk op als decoratie of gebruik hem als prikbord. De grove structuur van een foto op kurk geeft deze wanddecoratie een unieke uitstraling. Perfect voor een robuust en industrieel interieur!


De meeste kurk keycords worden geleverd in de lichtbruine kleur van het materiaal. Het logo wordt in reliëfdruk op de kurk gedrukt of op een geweven label gedrukt, zie de foto´s. Bedrukte keycords van kurk zijn een populaire weggever op beurzen en evenementen! Het proces van het begin tot het einde is geheel duurzaam en daardoor gelijk milieuvriendelijk.


Kurk bedrukken

Het flexibele kurk textiel kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Dit geeft geen recht op reclamaties. De balpen heeft een unieke kurk houder en is voorzien van een gekleurde clip, punt en drukknop. Het is een relatiegeschenk dat absoluut bij uw relaties blijft hangen. De map heeft een klein insteekvak voor visitekaartjes en een groot insteekvak voor andere documenten.


In de schrijfmap vindt u een notitieblok (iets kleiner dan A 15xcm) met vellen gelinieerd papier. De bedrukte onderzetters van kurk kunnen tegen scherpe prijzen, snel worden gelever in ronde en vierkante modellen. Dat kan al vanaf 1stuks door middel van zeefdruk met uw logo in tot kleuren. Uw logo kan zowel op de voor- en achterzijde van de draagtas bedrukt worden.


Heeft u snel tassen met bedrukking nodig voor een beurs of ander event? Voordelige flessen kurken en schroefdeksels koopt u hier! Wij hebben scherpe kurken uit portugees kurkeik of houten greep kurken met een greep uit beukenhout en een plug uit PE. Laat uw onderzetters bedrukken op kurk bij Drukwerknodig. Meer dan jaar ervaring Vanaf €per stuk.


Je eigen tekst of foto bedrukken op onderzetters kan heel eenvoudig. Onderzetters bedrukken op kurk. Via onze online editor kun je zelf je onderzetters ontwerpen en direct laten drukken. Heb je al een design gemaakt in InDesign of een ander programma? De kosten van het bedrukken zijn afhankelijk van het productaantal en het aantal kleuren dat in het logo of de tekst zijn verwerkt.


Bij grotere aantallen zullen de drukkosten voordeliger zijn. Voor vragen, vrijblijvende offertes of prijsopgaven met betrekking tot het bedrukken neemt u contact op met ons, wij denken graag met u mee. Vanaf donderdag januari staan wij weer voor u klaar. Allgifts levert: Relatiegeschenk Isoleer koffie beker met kurk met opdruk zoals een logo of zonder opdruk.


Promofits bedrukte onderzetters, verkrijgbaar in pvc en kurk , 1 gepersonaliseerd en op maat gefabriceerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts