woensdag 26 juni 2019

Wehkamp gordijnen verduisterend

Wehkamp gordijnen verduisterend

Ontdek onze verrassende collectie mode, wonen, beauty en meer. Al je favoriete merken op één plek. Gratis thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt. Gereedschap, meubels, accessoires. Alles op voorraad dus snel bezorgd.


Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen! Er zijn heel veel redenen waarom je voor verduisterende gordijnen kunt kiezen.


De meest voor de hand liggende is natuurlijk dat je het licht dat van buiten komt wilt minimaliseren. Dit is vooral van toepassing voor verduisterende gordijnen in slaapkamers, maar ook in woonkamers. Prachtige kant en klaar gordijnen : niet alleen makkelijk op te hangen, maar ook een toevoeging aan je huiskamer. Dit verduisterende gordijn heeft een hoogte van 270cm en een breedte van 140cm.


Het gordijn is gemaakt van 1 Polyester. Wehkamp verduisterend gordijn ! X2verduisterend gordijn. Met rolgordijnen kun je heel eenvoudig je ramen afdekken, terwijl je ook nog eens iets toevoegt aan je interieur.


Er zijn namelijk allerlei kleuren en dessins te verkrijgen. En dan zijn er ook nog speciale rolgordijnen die verduisterend werken, waarbij er rails aan de zijkant zitten om te voorkomen dat er licht doorgelaten wordt. Kant-en-klaar gordijnen koop je eenvoudig online bij bol. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Verder heeft het gordijn een stijlvolle uitstraling, een zachte touch en een soepele valling.


Wehkamp gordijnen verduisterend

De hoogglanzende achterzijde van dit gordijn werkt dubbel isoleren zowel tegen de warmte als tegen de kou. Een verduisterend gordijn van stevige katoenen stof met een stoere uitstraling. Bestel aanbiedingen direct.


Aan de bovenkant van het kant en klare gordijn zit een plooiband waarmee je zelf eenvoudig, door middel van een koor het gordijn kunt rimpelen of verwerken in enkele plooien. Met plooibandhaken kun je het gordijn bevestigen aan een rail of aan een roede met ringen. Verduisterende rolgordijnstof met verschillende HEMA dessins.


Van wolken, sterren en stippen in sprekende kleuren tot een fijn dessin in naturel tinten. Doordat de rolgordijnstof verduisterend is met een witte achterkant, worden licht en warmte weerkaatst. Dit maakt het mogelijk dat de plooien in dit gordijn met een koordje op de gewenste breedte kunnen worden gemaakt. Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Alle onze gordijnen zijn direct en snel geleverd uit eigen voorraad in nederland.


Wij hebben veel soorten kant en klaar gordijnen , vitrage, inbetween gordijnen , embrasses en gordijnhaakjes. In onze collectie kant en klaar gordijnen vind je gordijnen in verschillende kleuren en afmetingen. Bij iedere kamer past weer een andere type gordijn.


Kies bijvoorbeeld voor lichte, dunne vitrage gordijnen in de woonkamer, en vrolijk een kinderkamer op met een verduisterend gordijn in een leuke, vrolijke kleur of print.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts