donderdag 20 juni 2019

Marokkaanse bedsprei

Marokkaanse bedsprei

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bespaar tot wel via kiesproduct. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over marokkaanse sprei te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze.


Er staan 3marokkaanse sprei te koop op Etsy, en gemiddeld kosten ze € 1794. Het meest algemene marokkaanse sprei materiaal is katoen. Marokkaanse wollen dekens. De dekens zijn gemaakt van ongeverfde wol en voelen stevig aan. De bruid draagt de Handira onderweg naar haar nieuwe huis.


Prachtig als sprei over je bank. Deze dekens zijn handgeweven in Marrakech door de vakmannen op houten weefgetouwen volgens oude tradities. Het bruidskleed is gemaakt van schapenwol, doorgaans naturel gekleur versierd met zilveren pailletten, al dan niet voorzien van kleurig geborduurde stroken. Kleurrijke accessoires voor in uw interieur.


Kussens, poefjes en ottomans. De collectie wijzigt regelmatig. Hij komt uit marokko en is met de hand gemaakt. De maat is bij cm. De kussensloop heeft een ritssluiting.


Kleur zeegroen met zeegroen kleurige pom poms. Deze pom pom deken is mooi als bedsprei of als plaid over je bank! Aan twee zijden van de sprei zijn pompons in dezelfde kleur genaaid. De kleur neigt naar fluor en geeft de sprei samen met de pompons een speelse en gewaagde uitstraling. Ongeveer hiervan zijn deken, zijn decoratieve deken, en zijn beddengoedset.


Marokkaanse bedsprei

Het heeft zwart en witte strepen, komt uit marokko en is met de hand gemaakt. Een sprei geeft je slaapkamer een warme en sfeervolle uitstraling. Wikkel jezelf in deze knusse deken of drapeer ‘m over een fauteuil. Oosterse kussens en poefen voor een kleurrijk Oosters interieur!


Verkrijgbaar in de webshop uniek houtsnijwerk white wash! Een plaid heeft eigenlijk iedereen wel in huis, omdat het snel gepakt wordt als je lekker film kijkt bijvoorbeeld. Het staat ook erg warm en sfeervol om een woondeken over de bank te leggen. Kortom, een plaid mag niet meer ontbreken in uw bezit. Ook als bedsprei worden de plaids gebruikt.


Marokkaanse bedsprei

Wollen woondeken en warm kleurrijk plaid kopen? Zachte warme plaids, vintage sprei en grand foulards - teddy fleece woondekens voor in huis op bed of bank, voor buiten op terras of tuin, camping of boot. Dompel je onder in oosterse luxe en wooncomfort.


Begin van een dialoogscherm, inclusief navigatie met tabs om een account aan te maken of op een bestaand account aan te melden. Zowel registratie als aanmelding. Dus naast de woonkamer, keuken en het toilet zie je deze Arabische invloeden ook terug komen in de slaapkamer.


Beddensprei: eurooutletcenter. Voor de inrichting van een huis vind ik het persoonlijk altijd erg belangrijk om waardevolle items te verzamelen waar je jaren lang plezier van hebt en niet op uitgekeken raakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts