maandag 24 juni 2019

Driftwood salontafel

Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Combineer uw bank met fauteuils. Vindt bij OTTO tijdloze en moderne salontafels! Hier vind je wat jij zoekt!


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Driftwood salontafel Corrado. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Stoere salontafel van oud recycled teak, ook wel driftwood genoemd.


Dit model combineert mooi met onze andere producten van oud hout. De mooiste planken worden geselecteerd voor dit model. Deze coffee table is ideaal als bijzettafel naast de bank. Door het oude hout in combinatie met de stalen poot, past deze tafel heel goed in een industrieel interieur maar ook in een Scandinavische woonkamer of juist een moderne inrichting.


Daardoor is elk exemplaar uniek.

Het driftwood tafelblad in combinatie met het RVS onderstel geeft de tafel een moderne, maar toch warme uitstraling. Met de tafel Driftwood haalt u een echte blikvanger in huis. Deze unieke ronde salontafel is gemaakt van driftwood.


Door de verschillende diktes van de boomstammetjes krijgt de tafel een bijzonder effect. Het geeft een hele natuurlijke en warme uitstraling aan uw interieur. Wilt u een glasplaat op de salontafel ? De maximale lengte van het tafelblad is 1. Door middel van aanzetbladen kan de tafel een meter langer worden gemaakt. De salontafel heeft een houten tafelblad en staat op een sierlijk wit onderstel. Wat je smaak ook is, in ons assortiment vind je vast en zeker de salontafel die precies past in jouw interieur!


De tafel is voorzien van het Riviera Maison logo. Bekijk ons unieke assortiment salontafels. Stel zelf uw droombank samen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Maak van jouw huis jouw thuis. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Salontafels online bestellen. Ronde salontafels zijn prima te combineren met strakke, rechte vormen. Leg dus gerust een rechthoekig kleed onder je ronde salontafel.


Om ronde en organische vormen terug te laten komen in je accessoires kan je bijvoorbeeld kiezen voor ronde vazen, schalen van aardewerk of een wollen poef. Het geleefde houten blad geeft het tafeltje een landelijke uitstraling en k. De Driftwood salontafel is een leuke bijzettafel met een stoer ijzeren onderstel. Een rustiek karakter heeft deze salontafel met Queen Ann Twist, een French Riviera White onderstel en een fraai ( driftwood ) verweerd.


De kleur van het bovenblad is echt de juiste match voor uw rustic rattan producten. Door de handige onderplank kunt u er veel leuke spullen op kwijt. Bekijk de uitgebreide collectie bij Goossens en kies je favoriet.


Kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs! Vind exact de ideale salontafel ! Een salontafel is uitermate geschikt om je drinken en hapjes op te zetten, maar natuurlijk kun je er ook je boek, tijdschrift of tablet op leggen. Te denken aan de goedkope salontafel Vita, betaalbaar maar van uistekende kwaliteit.


Of de goedkope designsalontafel model Monobloc. Kijkt u bij het bestellen van een salontafel wel goed naar de aangegeven hoogte maat en of deze hoogte van de salontafel geschikt is voor bij uw bank of bankstel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts