dinsdag 11 juni 2019

Dubbelzijdige kleefpads

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. De dubbelzijdige kleefpads zijn flexibel in gebruik, schoon, en geschikt voor vele toepassingen, zowel op kantoor als thuis. Ze zijn een handig alternatief voor magneten en punaises. Gebruik voor sterke, langdurige bevestiging Powerstrips kleefstrips (verwijderbaar) of Powerbond montagetapes (permanent). Deze dubbelzijdige kleefpads is dankzij de baanbrekende drielaagstechnologie speciaal geschikt voor glas en transparant, zodat je decoratie blijft hangen.


Dubbelzijdige kleefpads

Ideaal voor glas, ramen en spiegels. Je plakt de strip tegen het oppervlak, bevestigt vervolgens de dubbelzijdige kleefpads aan de kleefstrip en klaar is kees. TACK transparante dubbelzijdige kleefpads XL zijn verwijderbare kleefpads waarmee. Inzoomen, roteren en video applicaties worden niet ondersteund door uw browser.


Jolfix- dubbelzijdige klevende tapes en pads zijn zeer geschikt voor het hechten van divers plaatmateriaal op verschillende ondergronden. De jolfix-sluitzegels gebruikt u voor het dichtplakken van folders, flyers en doosjes, afhankelijk van de benodigde kracht staan u verschillende formaten ter beschikking, zowel permanent als non-permanent hechtend. De kleine pads laten geen plakkerige resten achter en zijn UV-bestendig.


Herbruikbaar en verplaatsbaar. Deze roze zelfklevende pads zijn bedoelt voor zichtbare bevestiging. Je kunt ze zowel enkelzijdig (aan de voorkant van een kaart of poster) of dubbelzijdig (aan de achterkant van een kaart of poster) gebruiken. Dit product is online uitverkocht. Probeer het in jouw Bruna.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Buddies pritt dubbelzijdige kleefpad poster blister à stuks. Gebruik ze bijvoorbeeld voor het tijdelijk ophangen van een poster of foto op een muur of kast. XL kleefpads zijn geoptimaliseerd voor alle formaten tot A3.


Gaat helaas niet alleen om de lijmlaag, maar ook de bovenkant van de tape. De tape zit op een kunststof vensterbank en die mag natuurlijk niet beschadigd worden. Bij GAMMA vindt u ook tape dat aan beide zijden een kleeflaag heeft.


Handig bij heel veel klussen en decoratiewerk, maar ook voor bijvoorbeeld het leggen van vloerbedekking. Dubbelzijdig tape en dubbelzijdig plakband. Grote dubbelzijdige kleefpads om lichte voorwerpen onzichtbaar te bevestigen op oppervlakken zoals glas, metaal of plastic.


De kleefpads zijn ook ideaal om grote bladen van een flipchart tijdens een meeting aan de muur te bevestigen. Ze zijn ontzettend gemakkelijk en handig te gebruiken en wanneer je ze verwijdert, laten ze geen lijmresten achter. Zo makkelijk is een schilderij.


Tesa Tack dubbelzijdige kleefpads blauw. Deze blauwe zelfklevende pads zijn bedoelt voor zichtbare bevestiging. Spoorloos verwijderbaar op gevoelige ondergronden.


Dubbelzijdige kleefpads

Hét alternatief voor magneten en prikkers. De handige pads worden bevestigd zonder gereedschap en laten zich verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Zowel de vakman als de hobbyist kan slagen.


Een groot assortiment dubbelzijdig tape dat bestaat uit budget tapes tot zéér hoogwaardige tapes. Ook het hele programma van Tesa hebben wij in het assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts