donderdag 27 juni 2019

Kussen op maat medicomfort

Duurzame weerbestendige maatkussens Topkwaliteit in elke maat en kleur! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Alle tuinartikelen shop je online.


De beste keuze tegen lage prijzen!

Doe inspiratie op , vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Niet alleen de hoogte van het kussen wordt exact bereken ook de vorm van de ondersteuning in de nek wordt precies passend gemaakt. Medicomfort is producent en leverancier van topkwaliteit traagschuim producten. Uniek is dat wij ook rechtstreeks aan particulieren leveren.


Wij werken geheel zelfstandig en zonder tussenpersonen, waardoor wij onze prijzen betaalbaar kunnen houden. Daarnaast is ons traagschuim matras een 1 Nederlands kwaliteitsproduct. Aan de basis van het succes staat een algoritme dat precies kan berekenen welke vorm en hoogte een kussen moet hebben.

Op basis van deze berekening worden de kussens , na een eenvoudige meting, op maat gemaakt. Een speciale machine snijdt deze vorm uit een massief blok traagschuim. Niet alleen voor mensen met rugklachten of nekproblemen, maar ook voor zij die waarde hechten aan een goede lighouding kan een bed op maat uitkomst bieden.


Ligcomfort is voor iedereen verschillend. Een juiste lighouding speelt een belangrijke rol. Bent u op zoek naar een nieuwe set kussens , of was u niet te spreken over de kussens die oorspronkelijk bij de meubels werden geleverd? Mogelijk weet u al precies waar u naar of zoek bent, of misschien bent u op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden. In beide gevallen bent u bij kussensopmaat.


Op naar woonwarenhuis OTTO. Grote keuze in meubelkussens! Hier vind je wat jij zoekt! Bekijk ons unieke assortiment kussens. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Maak van jouw huis jouw thuis. Uw product tot goedkoper. Opzoek naar het ideale kussen ?

Scherp geprijsd , gratis kleurstalen en snel in huis. Een medicomfort kussen wordt speciaal op maat gemaakt, is van traagschuim en zorgt voor goed uitgeruste nekspieren en gewrichten. Traagschuim Matrassen gemaakt van traagschuim bestaan ongeveer vijftien jaar en zijn nu al veruit de meest verkochte matrassen. Je ligt toch ook gemiddeld acht uur per nacht op je matras, dan moet je wel heerlijk liggen.


Voor de bekleding van je kussens op maat kun je kiezen uit verschillende stofsoorten. Elke stof heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Kijk wat je mooi of prettig vindt en kies wat bij jóu past. Onze maatwerk hoofdkussens worden individueel op maat gemaakt.


De maatvoering van het kussen is afhankelijk van een viertal lichaamspunten, maar ook houden we rekening met uw voorkeurspositie in bed en de hardheid van het matras. Kussenopmaat staat gerangschikt op 415. U hebt in eerste instantie het kussen bestelt bij gebruik van uw oude matras.


Met onze matrasconfigurator stelt u eenvoudig uw eigen (caravan)matras samen. Als u dit leest bent u op zoek naar kussens op maat. Een recht matras of een Frans matras met (ronde) hoek, alles is mogelijk.


Wij leveren uw matras op maat binnen dagen gratis aan huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts