vrijdag 28 juni 2019

Gordijn ophangsysteem staaldraad

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.


Alle onderdelen van het staalkabelsysteem DIGNITET zijn van roestvrij staal en kunnen ook buiten worden gehangen en in vochtige ruimtes.

Scherm het balkon of de badkuip af en houd de ochtenddouche of het avondbriesje aan de goede kant van het gordijn ! RVS draa staaldraad en staalkabel vind je bij GAMMA. Ook spandraad en geplastificeerd staaldraad voor de tuin. Boven, aan de achterzijde van het gordijn vind je een label met het was- en strijkvoorschrift. Bekijk nu ons aanbod online. De gordijnhaken moeten, indien aanwezig, voor het wassen eruit gehaald worden.


Koop liever te ruim dan te krap. Het is echt eenvoudig om gordijnen in iedere willekeurige ruimte op te hangen. Als je hier de juiste ingrediënten maar voor hebt.

Het geheim om gordijnen op iedere plaats op te hangen is door het te combineren met staalkabel. Staaldraad is de meest veilige manier voor het flexibel verwissel van SCHILDERIJEN en FOTO’s. De staaldraden zijn te verkrijgen in de kleuren WIT, ZWART en ZILVER. Wij verkopen twee typen staaldraden.


Dit systeem bevat speciaal ontwikkelde flexibele wandhaken waarmee de staaldraad 3graden, zowel verticaal, horizontaal als diagonaal, kan worden gemonteerd. Niet alleen je gordijnen , maar ook het gordijn ophangsysteem zorgt voor sfeer in huis. Is een roede, gordijnrails of toch staaldraad iets voor jou thuis? Er zijn verschillende ophang systemen voor gordijnen mogelijk. Elk van de systemen geeft een andere look aan het gordijn dat er aan wordt.


Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. Daarnaast zijn draadgordijnen simpel op te hangen, eenvoudig op maat te maken en kunnen zowel strak gebruikt worden als geplooid. Het inkorten vraagt een scherpe schaar, de gordijnen kunnen zowel in de breedte als in de hoogte simpel op maat worden geknipt. Let wel op eerst de gordijnen ophangen, een aantal uren laten uithangen en dan pas knippen. OphangsysteeStaaldraad.


Met staaldraad creëer je een subtiel, maar strak ophangsysteem voor je gordijnen die door het stoere materiaal perfect past in een interieur met industriële accenten. Gebruik jij jouw gordijnen intensief, kies dan voor een goed ophangsysteem dat bijdraagt aan de levensduur van de gordijnen en dat ervoor zorgt dat de gordijnen mooi in de plooi vallen. KARWEI biedt je gordijnroedes met een RVC-look voor een moderne uitstraling.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.

Kies uit 2producten vanaf € 199. Vind de beste selectie ophangsysteem gordijnen staaldraad fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit ophangsysteem gordijnen staaldraad voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Indien u een andere lengte wenst te ontvangen, kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij kunnen de Twister Staaldraad leveren met een maximale lengte van 5cm.


Gordijn spiraaldraad - prijs per meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts