donderdag 20 juni 2019

Tijger behang

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Gemaakt van stevig en krasvast materiaal. Kies hieronder jouw gewenste afbeelding en laat jouw uniek behang geheel op maat maken.


Tijger behang

Maar wij vinden eigenlijk dat de tijger die titel ook verdient, met zijn enorme kracht en majestueuze uitstraling die tijdens elke beweging getoond wordt. Met ons fotobehang van tijgers kun je een onbekend bos betreden en deze gevaarlijke schoonheid temmen, waardoor het een prachtig visueel centrum van je interieur wordt. Gratis verzending vanaf euro!


Fotobehang Tijger - Bij Nikkel-art. Dieren behang geeft uw kamer een nieuwe uitstraling. Groot assortiment in dieren behang. Onze dierenprints gaan van tijger , zebra, luipaard en krokodil tot aan zelfs paarden, herten, koeien vogels of papegaaien.


Ons dieren behang voelt zelfs aan als een echte vacht! Dagen bedenktijd gratis retourneren 250. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. De combinatie van de close-up van de kop met daarachter het lijf in sepia kleuren maakt dit een prachtig fotobehang.


Je kunt ervoor kiezen om het fotobehang gespiegeld te ontvangen, waarbij de tijger aan de rechterkant ipv aan de linkerkant geplaatst wordt (de tekst in de voorbeeldfoto verschijnt niet op het fotobehang). Plak het prachtige vachtpatroon van dit roofdier aan de muur in de woonkamer. Kies voor een brullende tijgerfoto voor in de jongenskamer, wat een stoere look geeft aan de muur. Het fotobehang van Wall-Art. Om het behang te laten passen op jouw muur kun je kiezen uit diverse afmetingen.


Dierhuiden voor op de muur in de vorm van wandbekleding en behang met vaak zeer realistische effecten. Of u nu behang met een hertenhui een paardenvacht, slangenleer, krokodillenhui schubben, tijger - of koeienvel zoekt het is er allemaal. Huid behang is natuurlijk, oogt aaibaar en kleed letterlijk wam aan. Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Voor de kinderkamer maar ook voor volwassenen in elke stijlen. De werkelijk prachtige tijger jaagt sluipenderwijs door het bos en camoufleert zich daarbij met zijn kenmerkende vacht van zwarte-, bruine- en of grijze strepen. Hun verrassende am ber Lees meer kleurige ogen hypnotiseren en fascineren met slechts een blik op dit levensechte fotobehang.


Zwart zilver blauw luipaard vlies behang meter lang breed tijger luipaard panter vlies behang abcbehang. Een mooie print met panters en tijger met een mooie ondergrond in de groene tint leaf. Het is vliesbehang, dus makkelijk aan te brengen door de muur in te smeren met behanglijm en vervolgens het behang op de wand te plakken. Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang.


Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Behang uit de Stapelgoed collectie. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang , dat ook makkelijk schoon te maken is. Heb je net een nieuwe woning of wil je je huidige woning een opfrisbeurt geven?


Tijger behang

Bij Kwantum heb je de keuze uit een ruime collectie zeer voordelig behang in allerlei kleuren en soorten, met vliesbehang, papierbehang en vinylbehang. Of je nu houdt van modern, industrieel of klassiek, er is altijd behang dat past bij je wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts