maandag 24 juni 2019

Gordijn spankabel

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Spandraden voor gordijnen zijn onmisbaar.


Wanneer je niet van roedes of rails houdt zijn spandraden onmisbaar. Met spandraden zal je gordijn nog makkelijk te sluiten en te openen zijn. Je zal het verschil dus niet merken. RVS draa staaldraad en staalkabel vind je bij GAMMA.


Ook spandraad en geplastificeerd staaldraad voor de tuin. Geschikt voor zowel zware gordijnen als vitrage. Bekijk nu ons aanbod online. Van staalkabels tot gordijnhaken. Gordijn spiraaldraad - prijs per meter.


Gordijn spankabel

Boven, aan de achterzijde van het gordijn vind je een label met het was- en strijkvoorschrift. De gordijnhaken moeten, indien aanwezig, voor het wassen eruit gehaald worden. Koop liever te ruim dan te krap.


Het is echt eenvoudig om gordijnen in iedere willekeurige ruimte op te hangen. Het geheim om gordijnen op iedere plaats op te hangen is door het te combineren met staalkabel. Als je hier de juiste ingrediënten maar voor hebt. Dé staalkabel specialist: 1. De rijke keuze die we in stoffen hebben, is er ook voor gordijn ophang systemen. Hier speelt vaak meer dan ‘wat vindt ik mooi’.


Technische mogelijkheden en beperkingen geven richting aan een keuze. Er is een groot aanbod in gordijn roede systemen, spankabels en rails. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Kies uit 2producten vanaf € 199.


Voor het aanbrengen van gordijnen en lampen zijn spankabelsystemen ideaal. Hierdoor blijft je rolgordijn tegen het raam hangen. Om ervoor te zorgen dat het spanmechanisme stevig en veilig vast zit, zijn eenvoudige spreidpluggen echter niet voldoende.


Gebruik zogenoemde injectiesystemen – deze houden moeiteloos stand bij de enorme trekkrachten die bij het spannen ontstaan. Filigraan gespannen kabels vormen een interessant alternatief voor de klassieke gordijnstangen – voor nonchalante decoraties met transparante stoffen, vastgehouden. In de bovenkant van het gordijn worden dan ringen gestanst die over een roede of spankabel kunnen schuiven. De te gebruiken ringen zijn aan te passen aan. Spankabel van muur tot muur, ofwel in de dag montage.


Let op dat de muren solide zijn i. Bij de spankabel montage wordt er een kabel gespannen van de ene naar de andere muur. De paraplu ophanging wordt op één punt vastgemaakt, en het douchegordijn wordt als een soort paraplu om het douche gedeelte geschoven. Met douchegordijnrails bedoelen we een douchegordijn dat net als een normaal gordijn functioneert.


Gordijn spankabel

Kwantum is niet alleen thuis in gordijnen en andere vormen van raambekleding, maar ook in ophangsystemen daarvoor. Heb jij onlangs nieuwe gordijnen , rolgordijnen, lamellen of welke vorm van raamdecoratie dan ook gekocht?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts