dinsdag 4 juni 2019

Poster wereldkaart krassen

Nederlan Europa en de wereld. Gratis verzending boven €39. Koop nu prints op Desenio! Profiteer van deze aanbieding! YOUR ADVENTURE Scratch Map World Deluxe - Zwart - Met 1Vlaggen - x 59.


Poster wereldkaart krassen

Praktisch te bevestigen aan een muur. Met de kras wereldkaart heb je voortaan een duidelijk overzicht van al je bezochten steden, landen en continenten door simpelweg de gouden folie laag weg te krassen. De gouden toplaag is gemakkelijk weg te krassen met een bijvoorbeeld een munt. Wat overblijft is een persoonlijke wereldkaart met een overzicht van al je reizen.


Kras posters als blikvangers in je interieur De leuke kras posters vormen een echte blikvanger voor in je interieur. De poster is voorzien van een laagje folie die je kunt wegkrassen. Er zijn verschillende kras posters verkrijgbaar, bijvoorbeeld wereldkaarten voor de reizigers en bucket lists. Dit zijn lijsten met 1opties die je kunt wegkrassen. Kies eens voor een kunstdruk, waarbij de werelddelen zijn ingekleurd met bloemen of mensen.


Alle stijlen en uitvoeringen die je vandaag bestelt, heb je de volgende werkdag in huis. Ook wanneer je een wereldkaart poster bestelt met lijst. De Scratchmap is een erg leuk kado om te kopen voor iedereen die van vakanties, reizen en stedentrips houd. De wereldkaart begint geheel van goud maar naarmate je meer plekken hebt bezocht wordt de kaart steeds kleuriger. Klusartikelen voor de laagste prijs.


In de eerste instantie ziet de wereld kraskaart er wat braaf en ouderwets uit, maar zodra je de landen op de wereldkaart wegkrast veranderd die in een vrolijke, moderne kaart! Met de Scratch The World Poster kras je na elke etappe van je wereldreis de plaatsen en landen weg die jij en je reisgenoten onveilig gemaakt hebben. Als je de toplaag van deze wereldkaart wegkrast, komen de landen je in verbluffend detail tegemoet. Zoek jij bijzondere wereldkaart wanddecoratie voor thuis of wil je een wereldkaart cadeau geven? Er zijn wereldkaarten in alle soorten en maten te verkrijgen.


Wat dacht je van een wereldkaart muursticker, een wereldkaart die je open kunt krassen , een houten wereldkaart of gewoon een bijzondere wereldkaart poster ? Dagen bedenktijd gratis retourneren 250. Kies jouw favoriete wereldposter, selecteer het gewenste formaat en wij doen de rest! Je bestelt al een wereldkaart op poster vanaf € 95. Deze bijzondere wereldkaart is een lot uit de loterij. Een kraslot beter gezeg want door de landen op de Luckies Scratch Map Original open te krassen , krijg je een mooi overzicht van waar je geweest bent.


Een leuk cadeau voor de globetrotter! Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Dan is een wereldkaart op een poster het ideale product voor jou! Door deze uitstekende kwaliteit kan je er jarenlang van genieten!


Poster wereldkaart krassen

We hebben zelfs diverse posters en prints met wereldkaarten in kleur en in goud. U vindt deze en andere prints in de categorie kaarten en steden. De baklijsten voor een wereldkaart op canvas zijn te bestellen in drie kleuren: naturel (houtkleur), wit of zwart. Een wereldkaart ingelijst bestellen in drie stappen.


Allereerst kies je natuurlijk een wereldkaart die bij jou past op poster of canvas. Je hebt de keuze uit wel verschillende wereldkaarten uit wel verschillende thema’s. Omdat we vinden dat het gewoon een geweldig idee is zijn reizen (of ook reisdoelen) aan de muur als krasobject te vereeuwigen, hebben we bedacht dat we jullie nu - zo maar plotseling - naast onze vertrouwde wereldkaart om te krassen de kras - wereldkaart Scratch Map Deluxe. Er zijn tienduizenden producten beschikbaar in het online assortiment, waarvan de meeste uit voorraad leverbaar zijn.


Poster wereldkaart krassen

De levertijd van je product hangt af van de beschikbaarheid van het product in de productvoorraad. Artikelen veel tevreden klanten! Zo kun je elk land waar je bent geweest open krassen en komt er een gekleurde kaart tevoorschijn.


Hoe gekleurd wordt jou wereldkaart of kaart van Europa? Wereldkaart - Ingelijst poster snel in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts