maandag 17 juni 2019

Ferm living plantenstandaard

Ferm living plantenstandaard

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Kies uit producten vanaf € 100. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.


Ferm living plantenstandaard

Plantenstandaard van ijzer. Gebruik deze plantenstandaard om op elegante wijze je planten en bloemen tentoon te stellen. Geef je plant de aandacht die hij verdient! Niet alleen door water en liefde te geven, maar ook door hem een mooi plekje te geven op de Place plantenstandaard van Ferm Living.


Vol trots torent je plant boven alles uit met dit stijlvolle standaard. LIVING plantenstandaard hoog lichtgrijs. Decoreer met je planten met verschillende hoogtes , met behulp van deze plantenstandaard.


Ferm living plantenstandaard

Hippe plantenstandaard van Ferm Living. Deze standaard voor een planten pot is gemaakt van ijzer en heeft een mat zwarte of dusty green poeder coating en is verkrijgbaar in twee maten. Dutchbone Agaat Bijzettafel. Elho Loft Urban Frame cm.


Het kussen is een gebreid kussen gemaakt van 1 katoen. With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Bekijk de beste Social Deals in Drenthe! Verkrijgbaar in grey, black, blue en dusty green. Dit model is vervaardigd van gepoedercoat ijzer en uitgevoerd in het formaat small. Nu zijn er meer kleuren en kun je naar hartelust kiezen en combineren wat in jouw interieur het mooiste staat. De geschiedenis van Ferm Living.


Aan de kids is ook gedacht bij Ferm Living. De standaard is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en is prachtig op zichzelf, maar ook als cluster van verschillende formaten. Super planten standaard van Ferm Living.


Past met de grote Hexagon pot van Ferm Living. Alleen voor gebruik binnen. De kleine maat staat ook heel goed op een buffetkast of een stevige bijzettafel die niet te zeer in de loop staat.


Dit standaard is dan ook een typisch design van dit Deense merk. Haal je kamerplant uit de hoek, zet m in het plantenstandaard en de plant krijgt weer volop de aandacht. Ferm Living staat bekend om de grafische prints en minimaltische ontwerpen. Ruim assortiment online bestellen!


Met de designplantenbakken kunt u alle kanten op. Plaats de planten in een hangpot of plaats ze in een standaard. De plantenstandaard is centimeter hoog, waardoor die in elke ruimte past.


Scandinavisch interieur van DEENS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts