vrijdag 14 juni 2019

Histor meubelverf

Schilder met Histor verf voor een langdurig strak resultaat. Muur verven, trap schilderen of meubels verven? Met de Histor verfkluswijzer krijg je een advies en stappenplan voor jouw verfklus en kom je stap voor stap tot het. Verf hecht het beste op een schoon oppervlak. Maak de kast daarom schoon met warm water met daarin Histor Ontvetter.


Histor meubelverf

Schuren metalen kast: ruw de deur eerst op met fijn schuurpapier (korrel 240) of met een scotch ’n brite schuurblokje. Schuur die extra grondig, zodat de roest niet meer terugkomt. Kies de juiste chalky finish meubelverf met onze keuzehulp. In een huis moet geleefd kunnen worden, daarom is het belangrijk dat je interieur tegen een stootje kan.


Daarnaast is de houtlak extra dekkend en geurarm. Wil je jouw oude meubels een nieuw kleurtje geven? Lees de tips van Flexa over hoe je het beste meubels kunt schilderen! Door je meubels te verven geef je je kast, stoelen of tafel een tweede leven. In het GAMMA assortiment heb je de keuze uit.


De weg naar je nieuwe droominterieur begint met het opdoen van inspiratie. Kleur bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis. Met de mooiste verf van Levis, Sencys, Histor en Flexa heb je de juiste kleur en maak je een kamer bijvoorbeeld groter of juist kleiner dan hij werkelijk is. Om meubelverf extra te beschermen is het verstandig deze af te werken met meubelvernis. Beschermt en versterkt het afgewerkte verfoppervlak.


Geef meubels een nieuwe uitstraling met de krijtverf van Praxis. Bestel de krijtverf online. Van Wersch maakte van Histor het grootste A-verfmerk in Nederland. Ruim zestig jaar later is Histor - dankzij hightech innovaties - nog steeds hét merk voor de doe-het-zelver.


Histor meubelverf

Histor heeft een groot gamma aan producten die onder te verdelen zijn in: Grondverf. Ga je binnen aan de slag met een verfklus maar ben je er nog niet uit welk merk of kleurenlijn je wilt gebruiken? Voor het mooiste resultaat maak je eerst de ondergrond mooi glad en egaal met een grondverf. Schoolbordverf bij GAMMA: een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online.


Muurverf, latex, beits of lak in o. Ook tegelverf, krijtverf of grondverf. De Flexa Kleurtester is een mini-roller en tester in één om de muurverf thuis te proberen. Bekijk het online bij GAMMA.


Het stappenplan hoe je een oud meubeltje een tweede leven met Histor Acryl lak geeft. Kijk voor meer informatie op: helemaalhistor. Een ruim assortiment Rust-Oleum binnenlak en inspiratie vind je bij KARWEI. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Meubelverf Antiek Wit is op waterbasis en vrijwel geurloos.


Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor Rust-Oleum meubelverf krijtwit 750ml verf. De Rust-Oleum meubelverf krijtwit 750ml is al verkrijgbaar. De verf is watergedragen en dat betekent dat je de verf met water kan verdunnen en je geen vervelende verfluchtjes meer hebt. Histor Perfect Finish lak waterbasis hoogglans zwart 7ml is een hoogglans lak voor gebruik binnenshuis.


De verf geeft een optimale glans en dekt extra goed wat betekent dat je met minder lagen verf af kunt. Flexa geeft kleur aan de wereld en helpt je graag bij het kiezen van de juiste kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts