maandag 24 juni 2019

Dubbel afschotlaser

Dubbel afschotlaser

Wanneer het om preciesiewerk gaat is het ook belangrijk dat uw meetapparatuur nauwkeurig is. Ook daarom zijn dubbel afschotlasers bij top-bouwlaser. Een van de belangrijkste verschillen tussen onze modellen hellinglaser, is dat je kunt kiezen uit een afschotlaser met een enkel afschot of een dubbel afschot.


Afschotlaser met enkel afschot of dubbel afschot. De voordeligste afschotlasers bieden de mogelijkheid voor het instellen van afschot over één as. Roterende dubbel afschotlaser Deze laser is door zijn grote bereik ideaal voor grondwerk zoals het afwerken van terreinen en sportvelden.


Topcon nog steeds hoog in het vaandel. Hij is geschikt voor 2D machinebesturing en machine-ontvangers waarbij vanuit de kraan de graafdiepte afgelezen kan worden. Nemaco Verhuur beschikt over een grote keuze meetinstrumenten voor de verhuur. Deze afschotlaser dubbel ook wel dubbele afschotlaser genoemd is uitermate geschikt om h oogtes uit te zetten of hoogtes uit te zeten met een dubbele afschot zoals grondwerk, afwerken van terreinen, tuinen, terreinen, sportvelden, etc. Zo kun je op een nog grotere afstand met deze afschotlaser werken.


De Spectra Precision GL4N is een bouwlaser met dubbel afschot. Een afschotlaser is een bouwlaser die in één as (y-as), twee assen (X-as en Y-as) of digitaal (X-as en Y-as in procenten of graden op een LCD) in afschot gezet kan worden. Wanneer er één as in helling gezet wordt, noemen we dit enkel afschot. Wanneer beide assen in afschot gezet kunnen worden spreken we van een dubbel afschotlaser.


Spectra GL422N dubbel afschot laser met Grade Match en PlaneLok. Kosteneffectieve laser, inzetbaar in drie verschillende werkgebieden: waterpas, enkele of dubbele helling en verticale uitlijning. Vandaag bestel is binnen uur geleverd. De laser wordt geleverd in een koffer met onder andere een afstandsbediening en ontvanger! Als u een klus uitvoert waarbij u de vlakken onder de hellingshoek af wilt werken dan biedt een afschotlaser uitkomst.


Dubbel afschotlaser

Het is namelijk mogelijk om de laser horizontaal, verticaal of in een dubbele helling te gebruiken. Met een dubbel systeem zijn dit er twee. Dubbel afschotlaser Met radiografische bediening. VOLAUTOMATISCHE BOUWLASER MET DUBBEL AFSCHOT. Bij MSR Verhuur in Den Haag, Ridderkerk of Culemborg vindt u de beste mogelijkheden.


HOW TO dubbel afschot uitzetten met de PR 300-HV2S. Automatisch dubbel afschot uitzetten met de Hilti roterende dubbele afschot laser PR 300-HV2S. U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.


Dubbel afschotlaser

Bouwlaser dubbel afschot RL-SV2S topcon € 2. De RL-2is een hoogwaardige digitale afschotlaser van TOPCON. De laser is verkrijgbaar met zowel enkel (1S) of dubbel (2S) afschot. Dankzij de robuuste omhuizing is deze laser gekwalificeerd met de hoogste waterdichtheid: IP66. Volledige bediening van de RL-2op afstand!


Kenmerken: Professionele dubbel afschotlaser. Door het grote bereik van deze laser is hij ideaal voor grondwerk zoals het afwerken van terreinen en sportvelden. Zo is het instrument te gebruiken voor horizontale, schuine en verticale lasertoepassingen waarbij de hellingen maximaal ± 15° kunnen bedragen. Tevens is hij verticaal te gebruiken.


Atlas minishovel met 3D-leveler en GPS-besturing voor profileren van complexe oppervlaktes. Nieuw Ophalen of Verzenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts