vrijdag 7 juni 2019

Mini kunstkerstboom met verlichting

Goedkope Kunst Kerstbomen shop je nú op beslist. Voor uur besteld = morgen in huis. Ontdek ons unieke assortiment kunstkerstbomen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Maak van jouw huis jouw thuis. Kunstkerstboom met verlichting 1cm.

Een kunstkerstboom is altijd even mooi en vol en geeft geen overlast van naalden. Ze zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden én komen in alle soorten en maten. Heb je minder ruimte, dan kun je kiezen voor een kleine kunstboom van bijvoorbeeld 6 of cm. Productbeschrijving De Everlands mini kunstkerstboom jute zak is een voorverlichte mini kunstkerstboom met een jute zak om de voet. De mini kunstkerstboom is voorverlicht met lampjes.


Ideaal voor in een kleinere woning, brengt eenvoudig de kerstsfeer in huis. Over de serie HHCP mini kunstkerstboom jute zak Deze serie bestaat uit mini kunstkerstbomen met verlichting en een jute zak om de voet. De kerstbomen hebben een laagse naald van 12x07mm, één tak is 5cm breed.

Kunstboom kerst met warm wit licht - Deze kleine kunstkerstboom met LEDs zorgt direct voor de perfecte kerstsfeer in jouw tuin of naast de voordeur. In dit mooie exemplaar zitten dennenappels die de boom helemaal afmaken. De kunstkerstboom met verlichting beschikt over een handige timer en werkt op batterijen.


De HHCP mini kunstkerstboom jute zak is een voorverlichte mini kunstkerstboom met een jute zak om. Mini kerstboom met verlichting. Wat dacht je van een kleine kunstkerstboom met ingebouwde LED lampjes, geschikt voor buiten en eventueel zelfs op een batterij met ingebouwde timer? Je merkt het, er is ook enorm veel keuze als het op kleine kunstkerstbomen aankomt. Kijk dus goed ron lees de specificaties en aarzel ook niet om ons om advies te.


Een kerstboom met verlichting is de oplossing. Wil je graag een kunstkerstboom die er echt uit ziet? Hoe realistisch de kunstkerstboom oogt, hangt af van het materiaal dat voor de naalden wordt gebruikt. Bomen met zachte naalden zijn gemaakt van pvc, terwijl voor de kunstkerstbomen met harde naalden het duurzame materiaal PE wordt gebruikt.


Geen geruzie met lampjes die in de knoop zitten aangezien deze al verwerkt zitten in de boom! Voeg nog een paar mooie kerstballen, kerstversiering en een piek toe en je bent klaar! Verlichting voor 22u bestel morgen in huis. Naast de POT bomen en mini bomen, zijn er een ‘Arch Warm LED’ (boog met warm LED verlichting voor plaatsing voor een entree) en plafond kunstkerstboom met warm LED (op de kop aan het plafond) verkrijgbaar.


Bekijk ons gehele speelgoed ssortiment online.

Grote, kleine, witte, groene en zelfs zwarte. Het boompje zelf is groen. Kies dan voor een mini -kerstboom.


Een mini - kunstkerstboom is een sfeervolle toevoeging aan je woon- of slaapkamer, en een kerstboompje met verlichting maakt een nog gezelliger kerstsfeer. Op kunstkerstboom -expert vind je verschillende soorten mini -kerstbomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts