maandag 10 juni 2019

Keramiek bloempot voor binnen

Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Alle bloempotten vind je op beslist. Koop nu bloempotten voor uw huis. Bestel snel jouw plantenbakken.


Bij Fleurdirect heeft u de keuze uit meer dan unieke keramieken bloempotten. We hebben potten in verschillende afmetingen en diverse kleuren, zodat er bij alle kamerplanten wel een geschikte pot te vinden is. Ga voor een kleine bloempot van keramiek bij een subtiele kamerplant voor in de vensterbank.

Een keramiek bloempot voor binnen is modern en met een urban uitstraling. Natuurlijke vazen en potten met de namen Laos of Mystic Ocean zijn voor ons handgemaakt in het verre oosten. Een keramische bloempot kan zowel binnen als buiten staan, gebruik voor binnen altijd een inzethoes en zorg bij buitengebruik voor afwatering in de bodem.


Een mooie bloempot laat een plant natuurlijk extra goed uitkomen! Grote bloempotten en kleine bloempotten in dezelfde kleurstellingen combineren erg mooi, maar ook plantenpotten van verschillende materialen kunnen erg goed samen gaan! Bij Intratuin vind je altijd de nieuwste collecties bloempotten en plantenpotten.


Haal buiten naar binnen door mooie grote bloempotten voor binnen te plaatsen. We laten je prachtige voorbeelden zien. Voor welke bloempot ga jij? Terracotta is ongeglazuurd aardewerk van roodbakkende klei. Bij een bloempot van terracotta verdampt water niet alleen boven uit de pot, zoals bij plastic, maar ook via de wand van de pot.


Keramiek potten en meer bestel je bij Sfeer voor Jou, dé online winkel voor accessoires in jouw sfeer. Vrolijk elke kamer op met deze potten, mix met leuke bloeiende planten als bloempot. Ook voor buiten of op het balkon zijn deze keramiek potten een must.


Ook oa glazen, aardewerk en juten potten zijn ruimschoots in onze collectie voorhanden. Mica decorations tusca pot keramiek voor binnen.

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Vervolgens kunt u een keuze maken uit bloempotten gemaakt van verschillende materialen zoals kunststof, RVS of keramiek. Wanneer u kiest voor een mooie bloempot of een plantenbak die past bij uw interieur, zorgt u er direct voor dat ook de kamerplant er nog beter uitziet.


Binnen ons assortiment keramiek potten vind u dan ook grote bloempotten , kleine bloempotten , bolle bloempotten , vierkante bloempotten of aparte bloempotten geheel op maat voor de klant gemaakt. Bloempotten zijn bij Tuindirect tegen de scherpste prijzen te vinden. Keramiek bloempotten Keramiek bloempotten vallen eigenlijk ook onder klei bloempotten.


Het verschil is dat keramiek bijna altijd geglazuurd is, daardoor zijn deze bloempotten ook waterdicht en bijvoorbeeld weer- en vorstbestendig. Een ophoping van water kan voor barsten zorgen, let daarom goed op de waterafvoer. We kunnen deze categorie onderverdelen in geglazuurd en terracotta, een gat in de bodem is meestal een teken dat het om buitenpotterie gaat. De bloempot moet passen bij de plant, maar ook bij je interieur en eventuele andere potten in de kamer. Koop sierpotten daarom bij voorkeur met een paar tegelijk, zodat deze potten elkaar mooi aanvullen.


Let op: plantenpotten voor binnen in huis kun je niet zomaar buiten zetten, omdat overtollig water niet weg kan. Over het algemeen wordt gezegd dat een bloempot voor planten binnen is, dus voor mooie kamerplanten, en dat een plantenpot of plantenbak voor buiten is. Vaak zijn plantenpotten ook groter dan potten voor binnen.


Heb je bijvoorbeeld kamerplanten en wil je die als accessoire in je woonkamer zetten, dan kies je bloempotten voor die kamerplant. U verlengt binnen en buiten door twee dezelfde potten binnen en buiten te plaatsen. Mooie grijze, antraciet, zwarte of witte bloempotten staan prachtig in een modern interieur. Witte hangende bloempot voor twee planten!


Nog mooier door het fijne aardewerk en het leren hengsel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts