woensdag 15 mei 2019

Vloerbeits grijs

Ga je zelf een vloer beitsen? Dat kun je op verschillende manieren doen. Met blanke vloerlak behoud je de originele houtkleur. Gebruik een vloerbeits en een beschermende laklaag als je kleur wilt. Met whitewash lak breng je een subtiele glans aan.


Vloerbeits grijs

Bij het lakken heb je keuze uit hoogglans, zijdeglans of een matte afwerking. De waterbeits is prima te gebruiken op gangbare houtsoorten zoals eiken, grenen, teak, kersen enz. Niet te dik aanbrengen, hout niet te glad schuren. In ons assortiment hebben we zowel transparante als dekkende beits.


Bij Praxis kun je kiezen uit diverse kleuren dekkende beits, bijvoorbeeld zwart, grijs of antraciet beits. De karakteristieke nerventekening van het hout blijft hierbij bewaard. Deze waterbeits is geschikt voor het beitsen van zachte en harde houtsoorten binnen. TRAE LYX KLEURBEITS geeft houten vloeren en meubelen een fraaie natuurlijke uitstraling. De kleuren zijn met elkaar te mengen, zodat men een kleur naar eigen wens kan.


Vele Vloerbeits kleuren, beits kleuren en kleuren beits in ons assortiment. Waterbeits is geschikt voor diverse houtsoorten. Bescherm houtwerk tegen vuil en krassen met binnenbeits van KARWEI, verkrijgbaar in alle kleuren en afwerkingen.


Bestel vandaag nog online! Dekkende beits kopen bij HORNBACH. Als je met verf en een kwast aan de gang wilt gaan om het houtwerk in en rond je huis op te knappen kun je verf gebruiken, maar ook. Info over vloerbeits kleuren.


Resultaten van zoekmachines! TRAE LYX Kleurbeits is een watervaste waterbeits voor zachte en harde houtsoorten voor zowel vloeren als meubels (binnen). Duurzame beits, oliën en vernis in jouw GAMMA-webshop.


Vandaag bestellen, morgen in huis. Dit zijn watergedragen of oliebasis lakken met bijvoorbeeld een semi-transparant houtkleurtje. Het nadeel van een lakbeits is dat men het hout een beetje dichtschildert, er komt een gekleurde film overheen.


Deze website maakt gebruik van cookies om bezoekers te herkennen. Dit helpt ons om jou de best mogelijke gebruikservaring te bieden en de site continu te verbeteren. Transparante beits kopen bij HORNBACH.


Hout kan je natuurlijk overschilderen met verf. Maar als je de houtstructuur graag zichtbaar wil houden, dan kun je beter. Bescherm je schutting, vlonder en tuinmeubelen tegen weersinvloeden met beits. Praxis geeft je advies en tips voor het beitsen van tuinhout. Ter Aar, met meer dan jaar ervaring in alles wat met.


Vloerbeits grijs

Trae-Lyx Vloerbeits is na droging met iedere watergedragen,. Nieuwe kleuren vergrijsd eiken en donker grijs. Watergedragen echt slijtvaste dekkende vloerverf in zijdeglans van Hermadix in alle kleuren! NB: Kant en klare dekkende kleuren zijn eiglans. Het verbruik is ongeveer - 10m² per liter.


Let op: Hermadix Vloerlak word helaas niet meer geproduceerd en is daardoor een uitlopend product. Wij adviseren u om voldoende te bestellen, aangezien de voorraad niet meer word aangevuld. Wel zo dat grijs niet overheerst. Ik mis alleen nog de vloerbeits voor binnen op waterbasis. Die kan ik nergens vinden.


Wel beits voor meubelen en voor buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts