dinsdag 7 mei 2019

Stoere broodtrommel

Specialistisch advies nodig? Broodtrommels voor 22u bestel morgen in huis. Bekijk ons gehele keukengerei assortiment online. In de webshop kun je zoeken op soorten broodtrommel zoals: Aluminium broodtrommels , Herbruikbare lunchzakjes, RVS broodtrommels.


Ook kun je zoeken op merk.

Er is een uitgebalanceerd assortiment samengesteld van allerlei soorten broodtrommels en lunchboxen. Samen met een drinkfles of rvs waterfles is jouw lunchgerei compleet! Leuk te combineren met andere haai artikelen.


Je kan er je brood in doen of gewoon een snack. Gymtas in hetzelfde design beschikbaar. Stoere broodtrommels en leuke bekers.


Want met bijna acht kaarsjes op de taart is het niet alleen het tienuurtje en de lunch die in de smaak moeten vallen, voor de verpakking geldt hetzelfde.

En als we dan een leuke broodtrommel tegenkomen gaan er meteen een paar het winkelmandje in. Want ik weet niet hoe het er bij jullie thuis aan toe gaat. Vrolijke broodtrommels , voor zowel jong als ou voor jongens en meisjes! Voor alle lunchboxen geldt: was de deksels met de hand af, zodat de print mooi blijft. De bakjes kunnen eventueel op een lage temperatuur in de vaatwasser (bovenste rek).


De bentoboxen en snackboxen zijn in een aparte rubriek ondergebracht. En dat terwijl de schoolvakanties nog volop gaande zijn! We hebben de meest gekozen uitvoeringen door jongens en meisjes voor je op een rij gezet.


Van Animal Planet Tiger tot het stoere Graffiti en van het zachte Flamingo-printje tot de gave Unicorn-fles. Kies voor stoere RVS broodtrommels , waar je twee grote broden in kwijt kunt. Bij ons in de webshop vind je ook hele mooie witte, zwarte en grijze grote broodtrommels. Je kunt zelfs de koekjes voor bij de koffie en thee bewaren in deze multi functionele boxen!


Kies één van de broodtrommels van Wesco en geniet van een mooie en moderne broodtrommel. Deze lijn is speciaal voor mannen of stoere vrouwen (die niet van hiep hiep hoera kleurtjes houden) die in stijl hun lunch mee willen nemen. Er zijn formaten lunchtrommels verkrijgbaar, de lunchbox silver standaard en XL versie.


Het standaard formaat is groot genoeg voor boterhammen.

Met een broodtrommel houd je een heel brood langer vers. Dankzij een luchtdichte afsluiting droogt het brood niet uit. Zo heb je brooddozen gemaakt van hout, staal en kunststof. Daarnaast zijn er vele merken om uit te kiezen, zoals een Brabantia broodtrommel of Wesco brood bewaardoos.


Je kunt hier terecht voor hippe broodtrommels , lunchtrommels met meer vakken, rugtassen om je lunch in te bewaren, lekvrije en hippe drinkbekers, drinkflessen en drinkzakken, van lunchprikkers en leuke uitstekers voor boterhammen, ham, kaas en fruit tot ligadoosjes en snackdoosjes en geinige eivormpjes! Kies uit 1producten vanaf € 195. Schattige broodtrommel Uil, deze brooddoos spreekt heel wat meisjes aan.


Super vrolijk met lieve afbeelding van een Uil. Ik ben een meidenmama, toch mogen we de jongens en stoere meiden natuurlijk ook absoluut niet vergeten. Met LEGO zit je volgens mij altijd goe ook met deze Lego Classic broodtrommels voor je kind.


Simpel, maar toch hip door het stoere design. De broodtrommel is twee bij vier noppen groot. Als man wil je natuurlijk met iets stoers aankomen en vaak past een broodtrommel niet helemaal in dat beeld. De serie is speciaal ontwikkeld voor stoere mannen en zal in beperkte oplage verkrijgbaar zijn. Wij garanderen niet dat de bekers 1 lekvrij zijn maar dat is bij elke beker zo.


De allerleukste webshops met DutchBento producten. Shops waar wij zelf ook graag shoppen voor mooie lunchtrommels, leuke prikkers en heel veel andere bento spulletjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts