vrijdag 10 mei 2019

Harvink de kaap

Stoelen voor de laagste prijs. De Kaap mét hocker als set voordelig geprijsd. Bekijk hier de prijslijst voor meer details. Hierdoor blijft de kwaliteit van de bestelde producten gewaarborgd. Zodra uw bestelling geleverd gaat worden zullen we een afspraak met u maken.


Harvink de kaap

In verband met de feestdagen kunnen leveringen - weken uitlopen. Bijzonder zijn de armleuningen van eiken in antraciet beits en de draaivoet van geschuurd chroom. Door het gebruik van koudschuim volgt deze Harvink draaifauteuil precies de lichaamscontouren en zit dus altijd goed.


Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden. Zijn ontwerpen worden met de hand geproduceerd en zijn een tikje eigenzinnig, daarnaast is hij van begin tot het eind nauw betrokken bij het ontwerp. Martin Haksteen is inmiddels alweer meer dan jaar betrokken bij Harvink als belangrijkste meubelontwerpers. Zoals gezegd is de modieuze design collectie van Harvink herkenbaar aan de metalen frameconstructie, die van buitenaf goed zichtbaar is. We kunnen met recht stellen, dat dit de rode draad is, die in de gehele Harvink collectie, met name in de banken en fauteuils terug te zien is.


De herkenbare constructie, fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnig. Losse eilanden die je woonkamer verbinden: dát zijn Harvink -fauteuils. Dat doet een Harvink met je.


Want zien is zitten, en zitten is zweven. Harvink gaf dit ontwerp authentieke eigenschappen mee, zodat hij past binnen diverse interieurstijlen. Combineer de fauteuil met accessoires met een stoere look voor een geheel met een bijzondere charme.


Harvink is een uiterst moderne en slagvaardige onderneming. Een leverancier gespecialiseerd in het ontwerpen en raliseren van eigentijdse design meubelen. De zitting van deze fauteuil zit in een (zichtbare) houten kuip, waarvoor u keuze heeft uit zwart eiken of noten. U kunt dit meubel een eigen gezicht geven: vlot door voor kleur te kiezen of zakelijk met zwart gelakte armen.


De ontwerpen van Harvink worden gekenmerkt door het gebruik van afritsbare hoezen in combinatie met een duidelijk zichtbaar (metalen) frame. De collectie bestaat uit banken, fauteuils, stoelen en tafels. Met zijn klassieke vormen, mooie detaillering en schitterende houten kuip is fauteuil de Kaap zowel van de voorkant als achterkant een plaatje. Ideaal voor een centrale plek in uw woonkamer.


Harvink de kaap

Voor extra comfort is de stoel de Kaap te combineren met hocker Clou. Fauteuil: De draaibare fauteuil De kaap is echt een eyecatcher in het interieur. De fauteuil heeft een pure, klassieke vorm. Frame: staal, afwerking geschuurd chroom. Afgebeelde prijs is de vanaf prijs in stof.


Met de voor Harvink zo kenmerkende draagconstructie aan de buitenkant, zijn klassieke vormen, mooie detaillering en schitterende houten kuip is fauteuil de Kaap zowel van de voorkant als achterkant een plaatje. Harvink de Kaap fauteuil is een eyecatcher met een houten kuip in klassieke vormen. Vraag nu uw offerte online aan, en krijg binnen uur antwoord.


Leverbaar in stof en leer. U maakt kans op twee vliegtickets naar Kaapstad bij aankoop van de Harvink Kaap fauteuil mét hocker. Stuur uw ingevulde formulier met kopie van de aankoopbon naar Harvink.


Op het deelnameformulier vindt u de adresgegevens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts