donderdag 30 mei 2019

Sticker niet aanbellen

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Bestel nu de Niet Aanbellen Sticker. Op deze website vindt u informatie over de originele Niet -Aan-De-Deur Sticker (ook wel Bel Niet Aan Sticker genoemd), tegen ongewenste colportage (en eventueel collectes) aan de deur.


Sticker niet aanbellen

Wij hopen dat ook u meedoet met deze gedragscode voor het deurbel beleid en een sticker aanschaft. Dan heeft u, net als wij, geen last meer van ongewenst aanbellen. Ook bedrijven die u iets willen verkopen kunnen voor de deur staan. Als u het niet plezierig vindt dat er bij u wordt aangebeld om u iets te verkopen dan kunt u ervoor kiezen om een sticker op uw voordeur te plakken. Er zijn verschillende stickers.


Hieronder vindt u enkele voorbeelden. DDDN verkoopt deze stickers niet zelf. De ’s avonds niet aanbellen sticker is voor ouders die ’s avonds niet meer gestoord worden wanneer de kids net slapen.


Sticker niet aanbellen

Dat is voor zowel de baby als ouders niet leuk. Omdat verkopers vaak op comissie betaald krijgen zullen ze dus ook uit eigenbelang geen tijd en energie verspillen aan huizen met een sticker. Met deze baby slaapt sticker Vraag je de mensen om te kloppen ipv aanbellen omdat de baby kan slapen. Op deze sticker staat op de onderzijde de grappige tekst: Als de baby wakker wordt krijg je een high five, in je gezicht, met een stoel. Het is ook erg leuk om deze deursticker cadeau te doen.


Met een duidelijke tekst in rode letters geeft u aan dat u niet van deze activititeiten gediend bent. Op deze manier maakt u meteen duidelijk dat u niet geïnteresseerd bent. Wilt u geen colporteurs aan de deur maar heeft u liever wel de collectanten aan de deur? De stickers zijn verkrijgbaar in zwarte of transparante versie.


Je kunt bijvoorbeeld ook aangeven dat je geen collectes, verkopers of geloofsovertuigers aan de deur wenst door een sticker op het deurkozijn te plakken. Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Door gebruik te maken van extra sterk vinyl en een speciale UV Coating en beschermlaag is deze nee sticker weerbestendig gemaakt.


Deze sticker plakt zeer goed en verkleurd niet zoals andere stickers wel doen. Het formaat is aangepast op de standaard brievenbus en ze zijn leverbaar in zwart en transparant. Home bel niet aan sticker.


Toont resultaat Niet aanbellen sticker (v1) € 95. Sticker met tekst Deze kan aan de buitenzijde op raam of deur geplakt worden. Full Colour sticker niet aanbellen. Geachte aanbeller colportage sticker. B ent u het ook zat dat iedereen maar aanbelt op het tijdstip dat u net aan het eten bent?


Kies zelf welke sticker u op het deurkozijn plakt, deze geen colportage sticker zorgt ervoor dat u niet lastig gevallen wordt door bellende verkopers aan de deur, de verkoper zal meteen zien dat u dat niet wenst. Jehovah’s Getuigen zijn welkom met Ja nee sticker Jehova Getuigen. Ze kunnen direct binnen komen en koffie krijgen. Mogelijk moet u dan wel een vel kopen van meer dan van dezelfde sticker.


Dus u kunt ook zelf een sticker maken waaruit de bedoeling duidelijk wordt. Of het helpt weet ik niet. Dit is overigens de enige online mogelijkheid waarbij niet om een e-mail adres wordt gevraagd (i.v.m. spam).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts