maandag 20 mei 2019

Koopmans impraleum

Voordeligste verf webshop. Bestel online tot goedkoper! Levering wanneer jij dat wilt! Vind koopmans beits het nu op Kensaq. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Koopmans impraleum

Het product vindt vooral haar toepassing in de verfraaiing van (kap) schuren, loodsen, schuttingen, molens en gepotdekselde houten delen, waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden blijft. Dit product kun je aanbrengen met een profesionele kwast of roller. Geschikt voor het beschermen en opnieuw kleurgeven van houten objecten.


Impra: beschermt en geeft kleur aan schuttingen, pergola’s etc. Vóór uur bestel de volgende dag in huis, voor schilder en particulier. Een weerbestendige semi-dekkende beits voor bescherming en verfraaiing van houten objecten buiten. Deze Beits is Semi-transparant wat wil zeggen dat je de houtnerf nog wel kunt zien. De beits is op basis van lijnolie en alkydhars en is geschikt voor het beschermen en behandelen van houten objecten.


Het product is ideaal voor de mooier maken van (kap)schuren, loodsen, schuttingen, molens en gepotdekselde houten delen. Daarna kunt u deze laag met perkoleum overschilderen. Opererend vanuit één van de modernste fabrieken van Europa.


Gelegen te midden van de groene weiden van Noord-Frieslan vlakbij het wad. Lees meer over de historie! Haal vandaag nog die perkoleum in huis. Een periode waarin de ambachtelijke verfmaker uitgroeide tot een vooraanstaand verfproducent. Perkoleum is geschikt voor al uw deuren, kozijnen en gevelhout.


Koopmans impraleum

De mate waarin de verf of buitenbeits in staat is vocht uit de ondergrond te laten ‘ademen’ noemen we vochtregulatie. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Een weersbestendige semi-transparante beits voor bescherming en opnieuw kleurgevende behandeling van.


Als er al eerder carbolineum lagen zijn aangebracht en bij verweerd hout. Ecoleum is voornamelijk geschikt voor grof verzaagd hout. Het beschermt houten schuren, schuttingen en gepotdekselde delen.


Ook geeft het deze opnieuw een zwarte kleur, waarbij het karakteristieke uiterlijk van het hout behouden blijft. Er wordt geproduceerd op basis van windenergie van een windmolen op eigen terrein en de stroom wordt terug geleverd aan het energienet. Ideaal voor de verfraaiing van schuren, loodsen, schuttingen, molens en gepotdekselde houten delen, waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden blijft.


Impraleum is een matte zwarte, semi-transparante beits. NB: kleurverschillen in de ondergrond kunnen door het semi-dekkende karakter zichtbaar blijven in de eindlaag. De impregnerende buitenbeits is transparant waardoor de houtnerf zichtbaar blijft waardoor het hout zijn natuurlijke uitstraling behoud. Koopmans impraleum zwart, semi-dekkend l. Door de matte glansgraad van het product wordt het gevoel van robuusthei nostalgie en soberheid nog meer benadrukt. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in.


Wij hebben een ruim assortiment verf, waaronder tuinonderhou met een keus uit koopmans. In ons lage landen klimaat heeft houtwerk buiten het zwaar te verduren. Kies daarom voor de beste bescherming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts