dinsdag 21 mei 2019

Halkastje brocante

Hal kasten tegen lage prijzen. Bestel hier kasten online. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Kasten voor lage prijzen online.

Mooi eiken brocante halkastje kast kastje met stoer hang en sluitwerk. De legplank in het kastje is in houtkleur (ongeverfd). Het halkastje kan alleen opgehaald worden in de winkel of bezorgd met koerier (tegen vergoeding, zie bij de verzendopties). Brocante kastje halkastje kast eiken. Wilt u eens komen kijken naar onze selectie Antieke meubelen en nog veel meer?


Maak dan een afspraak, gans de week en weekend mogelijk na overleg. Erg mooi oud Frans nachtkastje met lade en deurtje.

Het kastje is gerestyled in de kleur walnoot die perfect combineert met vergrijsde tinten. Amis de France Annie Sloan krijtverf Antiques Apothekersflessen ariadne at home bakvormpjes bestek. Zowel groothandelaren als particulieren zijn van harte welkom in onze ruime hal, waar we altijd een groot assortiment aan brocante dressoirs, ladekasten, garderobekasten, boekenkasten, antieke kasten, bedden en kindermeubels op voorraad hebben. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Met matte witte verf behandel daarna doorgeschuurd voor een brocante look. Halkastje met een brocante look. We hebben de tafel nabehandeld met een transparante verniswas die zorgt voor optimale bescherming van de verf en een doorleefd antiek patina. De tafel is in perfecte staat. Sierlijk gevormd frans nachtkastje met fraaie spijlen rand en lade.


Het leuke is dat je plateaus hebt om wat op te zetten. Decoreer je hal met trendy halkasten , kapstokken en halbankjes van JYSK. Bij ons vind je allerlei leuke brocante spulletjes: bloemdecoraties en leuke kado-artikelen. Deze zijn vaak handmatig gerestyled tot een mooi meubelstuk of creatie.


De verzamelaars en liefhebbers van oude of antieke stukken vinden op brocante. Met verassend veel ruimte. Dit mooie sfeervolle halkastje of kamerkastje of tvmeubel is eigenlijk overal wel plaatsbaar.

Bijzonder mooi antiek kastje, vervaardigd uit een combinatie van vruchten- en eikenhout. De zijpanelen en achterkant hebben een mooie gevlamde structuur. Oude medicijnkastjes, apothekerskastje en brocante vitrinekastjes, je vindt het hier allemaal! Sommigen zijn nog origineel, anderen hebben een nieuw kleurtje gekregen zodat ze beter tot hun recht komen in het interieur. Er zitten twee plekjes in waar het spiegelende deel verdwenen is.


Je kunt het toiletkastje ophangen aan de twee openingen in het hout en leuke details zijn de sierlijke vormen van de zijstukken naast de spiegel! Bovenop ligt een glasplaat, kan natuurlijk ook zonder. Welkom op de brocante en landelijke webshop van Woonwinkel Rustiek!


Naast nieuwe brocante producten vindt u in onze webwinkel ook vele geheel volgens de laatste trends gerestylde meubels en brocante.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts