dinsdag 7 mei 2019

International bootlak

International bootlak

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Cookies voor sociale media en reclame van derde partijen worden gebruikt om speciale sociale-mediafuncties en persoonlijke advertenties aan te bieden. De bootlak kan gemakkelijk met een verfroller aangebracht worden en is dekkend na enkele lagen.


De lak is bedoeld voor gebruik boven water en is geschikt voor ondergronden van GVK, aluminium, staal en hout. Binnen de categorie jachtlak is Epifanes een merk van zeer goede kwaliteit, met een zeer uitgebreid assortiment met verschillende soorten bootverf. Topproduct is hun blanke lak, een mooie jachtlak met ‘bolle’ glans, en zeer prettig te verwerken. Belangrijk om te weten bij aanbrengen bootlak transparant of mat.


De producten waarbij bootlak mat of transparant is, moeten aangebracht worden op een schoon, droog en vetvrij gemaakt, licht opgeschuurd ondergrond. Aanbrengen is mogelijk met een kwast, roller of spuitapparatuur. Meeste jachtlakken zijn indien nodig verdunbaar met bijv. We zorgen er daarmee voor dat je kunt rekenen op een hoge krasvasthei vergelingsweerstand en andere belangrijke eigenschappen voor de toepassing waar je voor kiest.


International bootlak

Het aanbrengen van bootlak kan het beste met een verniskwast of een roller. Bootverfshop heeft niet alleen bootlakken van de beste merken maar ook schuur- en schildersgereedschappen. Of het nu gaat om schuurpapier, maskers, kwasten of afplakmateriaal, wij hebben het allemaal op voorraad. International en andere A-merken.


Koop nu tegen de voordeligste prijs bij Bootverfshop. Bootlak of antifouling nodig? Als eerste leuke winacties, handige artikelen boordevol verftips, informatie over de nieuwste producten en inspiratie voor je volgende schilderklussen. Van een blanke bootlak tot andere toepassingen, wij zorgen ervoor dat je die online en bij ons in de winkel in Akersloot kunt kopen.


We zetten een aantal belangrijke eigenschappen van bootlak voor je op een rij. Transparante primer op poly-urethaan basis. Goede vulling, zorgt voor een glad en slijtvast oppervlak, een goede basis om afgewerkt te worden met vernis of verf.


De verharder dient apart besteld te worden. Epifanes, al ruim 1jaar ervaring in jachtlakken en verven. Voor particulieren en professionals de beste!


International bootlak

Harde zijdeglans (Goldspar satin) of klassieke tung-olie gebaseerde jachtlak (Schooner), 2-component polyurethaan (Perfection Finish) of een makkelijk te verwerken olievernis (Woodskin), aan u de keuze. Deze lakverf biedt een uitzonderlijk hoge glans en duurzaamheid in combinatie met chemische bestendighei slijtvastheid en belastbaarheid. Bestel al uw bootverf nu zeer voordelig en snel bij Bootverf shop By Watersportwinkel Arnhem. De leverancier voor al uw Bootverf en antifouling. Met de stap voor stap handleiding is de klus zo geklaard.


Tevens is de antifouling er in diverse kleuren en bieden we ook de juiste primers aan. JavaScript seems to be disabled in your browser. De bootlak is geschikt voor toepassingen waar zeer hoge eisen worden gesteld. Het kenmerkt zich door haar goede vloei-eigenschappen, waardoor DD Lak eenvoudig te verwerken is met een kwast of roller. Deze bootlak is daardoor ook zeer geschikt voor schilders met gemiddeld tot weinig ervaring.


Weer- en waterbestendige, slijtvaste, hoogglanzende blanke jachtlak met UV-filters. Deze blanke lak is ontwikkeld voor voor de toepassing op houten delen van boten en. Antifouling van Hempel en Jotun. Harde en zelfslijpende antifouling om aangroei te voorkomen.


Met handige tips voor het aanbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts