dinsdag 21 mei 2019

Dino kinderkamer

Vind hier alle deals in National! Kinderkamers online bestellen. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Vergelijk kinderkamer meubels. Grootste keuze op Beslist. Deze kinderkamer zit boordevol leuke elementen zoals de dino op de muur, de eland en de opgestapelde matrassen. Het lijkt een natuurwet die je als ouders bijna niet kan omzeilen.


En dat hoeft ook helemaal niet! Ondanks dat deze reusachtige dieren al vele duizenden jaren geleden zijn uitgestorven, blijven ze prachtig! De kinderkamer krijgt al snel een dino thema door op de plankjes en kastje dinosaurus speelgoed neer te zetten.


Maar je kunt de kinderkamer ook zo inrichten dat jouw archeoloog-to-be helemaal een te gekke dinokamer krijgt.

Denk hierbij aan leuke posters, woonaccessoires en knuffels. Plak ze op het behang, de commode, de kast, etc. Ook erg leuk om te combineren met onze andere artikelen uit de Dino -collectieZe zijn ca. Met een leuk patroon spreekt het ook nog tot de verbeelding en fantasie van uw kind.


Prinsessen, piraten, uilen, dino ’s Tapeso heeft het allemaal! Een vloerkleed in de kinderkamer. Met een kleed in de kinderkamer zitten ze een stuk comfortabeler.


Breng de kinderkamer tot leven met deze leuke Dino gordijnen! Deze stof is onder andere te gebruiken voor: - Gordijnen - Spreien - Kussens. Eventueel voorzien van een naamkaartje zoals je dat ook in musea ziet. Voor wat special effects, schaf je dino glow in the dark stickers van Engeltjes en Draken aan voor op het plafond.


Ook leuk is de dinolamp van Kidzsupplies. Met deze dino wallposter tover je de kinderkamer om tot een ware dinowereld. Het 3D effect geeft het hehang diepte en hierdoor krijgt de hele slaapkamer een ruimtelijke uitstraling.


In dezelfde webshop vind je nog twee wallposters met dino ’s. Is je zoon helemaal gek van dino ’s?

Wat is er dan leuker dan een stukje historie terug te brengen in de kinderkamer door het creëeren van een echte dinokamer. De dino is al heel lang geleden uitgestorven maar deze reusachtige beesten zijn nog steeds erg populair bij kinderen. Javascript is uitgeschakeld. Fijne zitzak dino voor stoere kids. Heerlijke grote zitzak dino om lekker op te zitten, liggen en relaxen.


Staat prachtig op de babykamer of kinderkamer. Maar ook ideaal voor een kinderhoek in de woonkamer. Leverbaar in groen met wit of zwart wit. Combineer ook eens met de andere dino items van Hip Huisje zoals het behang, de kussens. Met dit prachtige kleine dino vloerkleed van Sass en Belle krijgt de baby- of kinderkamer vloer een stoere uitstraling.


Al van heinde en ver horen de boys de ‘tutaahs’ aankomen nog voor dat wij ze horen. Zoek je dinosaurus behang? Kijk in onze winkel voor een groot assortiment dinosaurus behang en dino stickers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts