woensdag 22 mei 2019

Elastische kinderriem

Direct uit voorraad leverbaar! Bekijk nu al onze leuke kinderriemen. Thuis op je gemak passen, gratis retour! Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Mode volgens de laatste trends.


Broeken met elastiek bij OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Een mooie kinder riem van 1 echt leder, nubuck of een elastische riem.


We gebruiken alleen cooki voor een goede werking van onze website. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Wil je deze cookies accepteren? Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.


Elastische kinderriem

De Elastische Gespvrije Riem is te dragen bij een jeans of als een buikcorrector. Het ontbreken van de gesp zorgt voor een heerlijk comfortabel en niet-drukkend gevoel. Het voelt amper alsof je een riem draagt.


De riem wordt geleverd met leren stukken met drukknoppen. Handige kinderriem elastisch met clips. Uw kind hoeft geen sluiting open te maken. Juf hoeft dus niet te helpen op het toilet. Nu slechts € bij Humpiedump.


Elastische bruine kinderriem , aan de voorkant voorzien van een marine stuk leer de rest van de riem is elastisch. Afgewerkt met een fraaie oud-zilveren gesp. Playshoes elastische riem met leder Zakt de broek van jouw kleintje elke keer af?


Met deze elastische riem van Playshoes is dat verleden tijd. Dankzij de sluiting aan het uiteinde is hij eenvoudig in de broek te doen. Door de aluminium sluiting is hij verstelbaar, zodat hij altijd perfect zal aansluiten op de broek. Denk bijvoorbeeld aan de leuke kinderriemen van bekende merken als Petrol Industries en Oxxy. Maatvoering bij kinderen blijft moeilijk zolang ze nog volop in de groei zijn.


Elastische kinderriem

Kinderriem online kopen vanaf maat cm. Je koopt een kinderriem bij ons al vanaf maat cm! Steel de show tijdens en na school! Bestel broeken met elastiek bij OTTO. Deze elastische kinderriem ziet er super gaaf uit en past vrijwel bij iedereen.


De riem is gemaakt van geweven elastiek en het gespgedeelte is gemaakt van 1 rundleer. De licht rosé gekleurde gesp geeft deze kinderriem een chique uitstraling. Deze kinderriem ziet er super gaaf uit en past vrijwel bij iedereen. Stoere, hippe, leuke en mooie riemen om de outfit van de kids compleet te maken! Alle kinder riemen zijn van 1 echt leder, hebben een nikkelvrije gesp en zijn met de handgemaakt in Nederland.


De plek om een mooie riem, plankendrager, schort en accessoires online te shoppen. Ze zijn dus erg functioneel en comfortabel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts