donderdag 23 mei 2019

Epoxy blanke lak

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ik hoorde op de haven dat het opsluiten van een houten mast of giek door epoxy gevolgen heeft voor vochtigheidsniveau van het hout. Dit nav het behandelen van mijn helmstok met epoxy en daarna blanke lak (tegen UV).


Weet niet of het klopt maar klinkt niet onlogisch. Hierbij gaat het om bartops, keukenbladen of tafelbladen die afgewerkt zijn met een harde, transparante laag epoxy.

Er zijn meerdere manieren om deze tafelbladen of barbladen af te werken met high gloss epoxy. Door het toevoegen van verharder start een chemische reactie die ervoor zorgt dat er een harde, duurzame filmlaag ontstaat. Meestal zijn mastiek verven op basis van epoxy. Eenevoudig aan te brengen met rol of kwast. Met een blanke lak kunt u uw vloer voorzien van een goede bescherming waar u de kleur van de ondergrond kunt blijven zien.


U vind hier diverse producten die geschikt zijn voor diverse ondergronden. De producten zijn geschikt voor onder andere: trappen, meubels, parket-, eiken- en hardhouten vloeren. Sikkens componenten verf is vaak extra slijtvast en bestand tegen de meest agressieve producten, tevens worden componenten veelal gebruikt bij ondergronden die.

Bij CROP heeft u een ruime keus uit componenten blanke lak van hoogwaardige kwaliteit. Zowel in blik, als blanke lak in een unieke 2K spuitbus. Koop uw 2K blanke blank voor 22. Welke glansgraad blanke lak moet ik kopen? Bij een 2K blanke lak bepaalt u zelf de glansgraad.


UV-bestendige blanke tweecomponenten polyurethaan lak. Toe te passen als transparant laksysteem op hout en als beschermend systeem voor epoxyhars. Een epoxy coating is een tweecomponenten product. Deze coatings worden vooral toegepast op metaal en beton. Veel metaalprimers worden van epoxy gemaakt, vanwege de zeer goede hechting op metalen ondergronden.


Deze epoxy coating van RESION kun je eenvoudig bij Polyestershoppen kopen. Bestel vandaag voor 17:uur, zodat je de transparante epoxy coating morgen al in huis hebt. Epoxy coating transparant kopen.


Bestellingen boven de €worden bovendien gratis verzonden. Naast primers, verf, lak en vernis kunt u bij Bootverfshop ook terecht voor materialen om de jachtlak mee te verwerken. Het is belangrijk dat de jachtlak op de juiste manier wordt aangebracht.


Daarom verkopen wij ook schuur- en afplakmaterialen en schildersgereedschap van topmerken, die altijd zorgen voor een perfect eindresultaat.

De verf spuitbussen zorgen voor een uitstekende verneveling waardoor de kwaliteit hoog is. De 2k epoxy primer hecht zich zeer goed aan bijna alle metalen, denk aan metal, verzinkt staal, geanodiseerd aluminium en non-ferro metaal. Dan kunt u de blanke lak spuiten.


Schuur de oldtimer dan na c. Lak af met een blanke lak in één gesloten laag en daarna een. Met een goede droging en een perfect eindresultaat en de blanke lak lucht drogende set. Deze is inzetbaar voor hele delen te spuiten of een spotrepair te maken. In tegenstelling tot polyester moet epoxy laminaat volledig zijn uitgehard om een goed hechting te verkrijgen. Wordt DD Lak in kleur aangebracht, wacht dan dagen.


Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis! Blank hout moet bij mij tot een minimum beperkt blijven. Dan stel ik me voor dat IK de eigenaar van die boot ben ;-). Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak.


Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak. Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak. Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts