maandag 20 mei 2019

Paint in the past

De collectie bevat ruim 1kleuren die in ons eigen atelier zijn ontworpen. De kleuren worden uitgebracht op handgeschilderde kleurkaarten die ieder een eigen stijl, sfeer en beleving uitstralen. Generalvertretung für Deutschlan Österreich und Schweiz.


Paint in the past

Deze kleuren komen uit vervlogen jaren en brengen de sfeer van toen weer terug in het hier en nu. Romantische kleuren, maar ook kleuren uit oude boerderijen en kastelen. Dit heeft gezorgd voor originele kleuren boordevol sfeer. Door de handgeschilderde kleurkaarten krijgt u een goed beeld van de werkelijke kleurdiepte en volheid.


Wij beschikken namelijk over het officiële Q-shops keurmerk. Paint The Past wordt al binnen werkdag uit voorraad geleverd. Painting The Past kleurstaal en verf bestellen. Alle Farbtöne sind dabei abgemildert und wirken historisch, verblichen, gealtert.


Paint in the past

Bestel online of bezoek de locatie. En voor diegene die juist op zoek is naar kalkverf, hebben we de collectie van Carte Colori in huis. Dat is natuurlijk niet zo. En misschien wel sfeervoller. Translate paint in context and see paint definition.


Zo kun je gemakkelijk de juiste kleur uitkiezen en aan de slag gaan! Dan heeft u met Koopverfonline het juiste bedrijf weten te vinden! Daar zijn twee soorten verf van: muurverf en houtverf. Zoals je vast wel kunt raden is de muurverf voor op je muren.


Deze kan echter ook voor het plafond gebruikt worden. Naast de muurverf is deze verf ook in houtverf verkrijgbaar. Primer e Finitura sono fusi con il pigmento per permettervi di dipingere i vostri mobili, le vostre cucine, i termosifoni e qualunque altro oggetto vogliate cambiare. Perfect voor binnenmuren en plafonds.


Het gaat hier om de verf die herinneringen oproept aan klassieke interieurs van Engelse landhuizen. Kenmerkend voor dit merk zijn de bijzondere authentieke en warme kleuren die zijn samengesteld. Deze zorgen voor de zo kenmerkende matte uitstraling. Wat hebben we een geweldig jaar gehad.


We willen iedereen bedanken voor alle enthousiaste reacties en het liken en delen van onze berichten. Daar gaan we zeker nog iets leuks mee doen. Het traditionele oude Engeland met z’n vele kastelen en landhuizen.


Bekijk meer ideeën over Interieur. Veel mensen genieten van de prachtige, authentieke kleuren, die geïnspireerd zijn op oude Engelse kalkverven. Navigatie Landelijke Stijl en Wonen Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld.


Paint in the past

Geen voorbehandeling nodig. De muurverven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger maar met de gebruikerseisen van tegenwoordig. Goed dekken reukarm, milieuvriendelijk, goed afneembaar, overschilderbaar en super mat. Kiest u voor kleuren uit het verleden met een vleugje romantiek?


De matte Emulsion (muurverf) geeft een poederachtige uitstraling met een krijtmatte look. Zo is de krijtverf goed dekken reukarm, overschilderbaar, milieuvriendelijk en makkelijk reinigbaar. Muurverf voor vierkante meter. Het is natuurlijk onmogelijk om de exacte kleuren op een beeldscherm weer te geven daarom is het raadzaam de kleurenkaart of een proefpotje te bestellen om de kleur te kunnen zien en te kijken wat de kleur doet in uw omgeving.


Met de outdoorverf-collectie geeft u uw tuin weer een frisse zomerboost. Uniek aan deze verf is dat het geschikt is voor diverse ondergronden. Deze zijn verkrijgbaar in meer dan 1prachtige tinten.


Uw wanden krijgen een stijlvolle rustieke uitstraling maar bovenal de garantie voor eten warme sfeer in uw woning!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts