dinsdag 28 mei 2019

Steenpasta

Handige kleurenkaart ingesloten. Met de basiskleuren kunt u door menging ter plaatse de steenreparatiemortel op de juiste kleur brengen voor reparatie van gescheurde of beschadigde bakstenen. Steenpasta die al iets hard wordt kan niet meer worden toegepast. De steenpasta kan tot een maximale dikte van 50mm in één keer worden aangebracht.


Absorberende oppervlaktes moeten van te voren bevochtigt worden.

Het is mogelijk om de oppervlaktestructuur bij te werken. Er komen geen producten overeen met de selectie. Gescheurde of beschadigde bakstenen nauwkeurig bijwerken met steenpasta.


De korrel en de hulpstoffen in het product komen verregaand overeen met de fijne korrel van zandsteen. Met water verdunbare modelleerpasta. Hecht op praktisch elke ondergrond.


Met de verkrijgbare basiskleuren kunt u door menging ter plaatse de pasta op de juiste kleur brengen. Ter plaatse kunnen wij kapotte of gesleten stenen repareren.

We doen dit met een steenpasta en een mengsel van basiskleuren. Hiermee kunnen onze specialisten alle baksteenkleuren benaderen. De herstelde stenen zijn na de reparatie nauwelijks te onderscheiden van de bestaande stenen in de gevel. Ondergrond moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. Loszittende delen verwijderen.


Snij de koker boven de schroefdraad open en breng de spuitmond aan. Voorwaarde is wel dat de ondergrond stofvrij en droog moet zijn! De pasta dient ook als lijm. De verschillende kleuren kunnen met elkaar worden gemengd. BTW € Subtotaal excl.


Bij voorkeur in kleine hoeveelheden en zo droog mogelijk. Het mengsel net als metselspecie met water klaarmaken en verwerken. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Total Wall heeft ervaring met diverse soorten professionele producten voor baksteenreparatie.


In de basis werken deze producten allen hetzelfde: met steenpasta in verschillende basiskleuren kan nagenoeg elke kleur worden gemengd. Als gerenommeerde fabrikant op de internationale markt van bevestigingsmaterialen is Thor Helical een onmisbare partij voor de bouw professionals. Wij leveren bovenstaande producten uitsluitend via de professionele bouwmaterialenhandel, de hout- en plaatmaterialenhandel, de.

Dit fenomenale schoonmaakproduct is Ecocert gecertificeerd en bevat 9 natuurlijke ingrediënten. Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe u uw doe het zelf ideeën makkelijker kunt realiseren. ABC ADAMAS attendeert u nadrukkelijk op de noodzaak. Set bestaat uit kleuren.


Wentink Hobby: al meer dan jaar hét adres voor modelbouw! Treinen, modelspoor, auto’s, boten, militaire voertuigen, vrachtwagens en vliegtuigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts