dinsdag 28 mei 2019

Led kaars met bewegende vlam blokker

Goedkoopste LED Kaarsen van Nederland. Voor 13:bestel vandaag verzonden! In een handomdraai bij u geleverd.


LED - kaarsen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-.

Kaarsen zijn echte sfeermakers tijdens de donkere dagen rond Kerst. Ze stralen warmte en echte gezelligheid uit. Ledkaars met bewegende vlam.


Over ons Action Social Responsibility Newsroom Werken bij Action Expansion Klantenservice. Als je toch de indruk wilt wekken dat je echte kaarsen aan hebt, is een LED kaars met een bewegende vlam ideaal. Dit exemplaar is dimbaar en kan met de afstandsbediening ingesteld worden om tot uur te. Bij een led kaars heb je geen echte vlam , maar het ziet er wel uit alsof de kaars een vlam heeft.


Led kaarsen werken vaak op batterijen en kan je daardoor ook eenvoudig op veel plaatsen neerzetten. Met een led kaars heb je toch de sfeer van een kaars , maar heb je ook wat meer veiligheid in huis.

Een mooi alternatief voor wat sfeer in je woonkamer. De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen.


Betaal veilig en snel via iDEAL. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Deze kaarsen werken op batterijen en zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Met de afstandsbediening schakel je de kaarsen eenvoudig in of uit en kies je uit beschikbare kleuren.


Leuke kaarsenset met bewegende vlam Gemaakt van echte was, niet van echt te onderscheiden Alle kaarsen hebben een diameter van 7. Led Kaarsen Met Bewegende Vlam - Vinden. Voor 22:Bestel Morgen In Huis! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Ziet er echt uit ik heb wel voor o’daddy gekozen ben zeer te vreden en de batterijen gaan vrij lang mee.


Met een timer en een afstandsbediening, kunt u de lichten snel en gemakkelijk in- en uitschakelen. LED kaars met bewegende vlam – stuks – Oceaan blauw Mooie en realistische kaarsen in een slim ontwerp – zonder het gebruik van vuur. KAN OVERAL WORDEN GEPLAATST – GEEN BRANDGEVAAR! Dit creëert een heel bijzonder effect en een romantische sfeer.


Ze werken op batterijen (inbegrepen) en de lichtjes flikkeren en bewegen net als een echte vlam. Als je het niet weet, heb je niet in de gaten dat dit geen echte kaarsen zijn.

Ik kocht voor deze test een LED kaars van Riviera Maison en een LED kaars van het merk Rex Casa (o.a. te koop bij Intratuin). Van tevoren was ik niet heel erg enthousiast omdat ik niet zo dol op LED verlichting ben. De ronde kaars van Rex Casa hieronder afgebeeld kocht ik in gebroken wit maar is ook in wit verkrijgbaar.


LED kaarsen met bewegende vlam en afstandsbediening, stuks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts