vrijdag 24 mei 2019

Kleurrijke schoudertas

Shop je favoriete merken op Stylight. Grote selectie mannenmode. Specialistisch advies nodig? Vergelijk alle webshops en bespaar tot via Kiesproduct!


Een schoudertas is het populairste modeaccessoire voor dames.

Lekker handig, want met een afneembare schouderriem kan je de tas ook cross-body dragen. Ga dan voor een leren of suède schoudertas. Laat je inspireren door trendy, casual, zakelijke of sportieve modellen.


Unieke tas, originele schoudertas , handtas, aparte tassen, kleurrijke tas, crossbody tas, crossover tas Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Heel veel kleurrijke details maken van deze schoudertas een zomers hebbeding. Die wil je er toch graag bij hebben!


De tas heeft kleurrijke accenten.

Dankzij een smaakvol design ga je altijd voor een kleurrijke verschijning. De betaalbare tassen en kunststof portemonnees zijn bovendien probleemloos af te stemmen op je outfit. Wat een tof tasje zeg dit exemplaar van Essential Antwerp.


De kleurrijke print in combinatie met het crossbody formaatje maakt deze tas een echte eyecatcher. Heel veel vrouwen, maar ook steeds meer mannen hebben veel plezier aan een luiertas. Temeer als na deze periode de tas nog te gebruiken is als laptoptas of als bowlingtas. Kijk maar eens bij de nieuwe serie van TribalBaby. Deze tassen zijn nadien nog goed te gebruiken als modieuze laptoptas of als trendy dames schoudertas.


Geen wonder, want schoudertassen zijn super handig in gebruik en er past veel in. Schoudertassen voor dames zijn misschien wel het meest gewilde model tas. De schoudertas is dus de ideale tas voor elke dag. De tote of carry-all wordt de schoudertas ook wel genoem want je sjouwt hem overal mee naartoe en hij bewaart al je essentials.


Vrolijke en kleurrijke tassen in alle soorten en maten. Mexican style tote, mexicaanse motieven, jute hengsels, ruime tas Meer informatie Bekijk deze pin en meer op Zelfgemaakte Tassen van Pippies. Kom je graag kleurrijk voor de dag? Bestel gemakkelijk online bij Lommers Lederwaren.


Deze crossbody tas is gemaakt van echt leer.

De New Navajo collectie wordt gekenmerkt door de gekleurde studs en de kleurrijke Ibiza stijl. Deze tas is te dragen als crossbody tas maar ook als heuptas. Kleurrijke katoenen schoudertas van 1 katoen. Leverbaar in meerdere kleuren.


Fraaie schoudertassen in mooie kleuren en ontwerpen koop je op Omoda. Kies uit een ruime collectie van alle hippe merken. De waterdichte tassen en kleurrijke slaapzakken van Gabbag zijn onweerstaanbaar onmisbaar.


Ze zijn kleurrijk , vrolijk en voelen zich overal thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts