vrijdag 24 mei 2019

Mand kast

Design, Direct Van De Makers. Ontdek Onze Meubel Collectie Online. Opbergruimte kan ook stijlvol zijn. Snelle levering en gratis retour! Bekijk onze collectie op Made.

Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Verfraaien van uw huis met Kasten. Ruim assortiment online bestellen!


Bewaar al je waardevolle spullen in deze praktische rieten mand Meike. De vierkante mand is gemaakt van rotan in een grijsbruine kleur. Deze mand met deksel is voorzien van twee handgrepen en heeft een afmeting van 55x40xcm.

Van speelgoedkist en rieten mand tot opbergkist. In elke woonruimte heb je wel spullen die opgeborgen moeten worden. Daarom zijn manden en kisten een goede hulp in huis. Zelfs buiten je huis kun je een mand of kist goed gebruiken om bijvoorbeeld te gaan picknicken of bij het verhuizen.


Plaats ze bijvoorbeeld in de welbekende KALLAX kast. Alle dozen en manden zijn speciaal gemaakt voor de kasten en ladekasten van IKEA. Bij IKEA vind je een ruim assortiment manden, dozen en opbergbakken voor de opslag van al je spullen. Altijd voor de laagste prijs Gebruik een leuke mand in de woonkamer of zet hem op je bureau en doe er kleine spulletjes in. Voor iedere wens is er wel een opbergmand.


Heb je een nieuwe kledingkast, opbergkast, opbergbox of een nieuwe wasmand nodig, bij JYSK vind je precies wat je nodig hebt voor het opruimen van jouw huis. Wij bieden een breed assortiment kasten , zoals ladekasten, boekenkasten, room dividers, halmeubelen of schoenenkasten – alles tegen lage prijzen. Een stevige, lichtgrijze mand van vilt waar je allerlei spullen in kunt opbergen.


De mand is gemakkelijk op te vouwen wanneer je hem niet gebruikt. Zo neemt het weinig ruimte in beslag in een kast. Vandaag bestel morgen in huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Hier vind je wat jij zoekt! Deze prachtige kast is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een simpel, maar stijlvol ontwerp. De kast houdt niet alleen je spullen netjes georganiseer maar draagt ook bij aan de sfeer van de kamer.


Deze kast heeft geweven manden en iedere mand heeft een wasbare, stoffen voering. Dit meubelstuk is afwerkt met witte verf, waardoor he. Zet de mand in een open kast en verberg hierin allerlei kleine rommeltjes. Uittrekmanden zijn beschikbaar in diverse soorten en maten, en zeer eenvoudig te bevestigen in uw kast.


Het adres voor keukenbouw, keukenrenovatie en interieurbouw, voor zowel de professional als de zelfbouwer. U vindt hier opbergmanden in alle soorten en maten van grey rotan. De manden zijn met of zonder bordje te verkrijgen. De opbergmand is er met of zonder deksel.


Ook de opbergmanden kunnen optioneel worden voorzien van een eigen tekst. Door elk product te voorzien van een (eigen) tekst wordt er een bijzondere uitstraling gecreëerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts