maandag 13 mei 2019

Hittebestendige lak

Shop onze uitgebreide collectie hittebestendige radiatorverf. Vraag een kleurenkaart aan! Een kleur kiezen is een proces dat begint met onze kleurenkaart.


Verf met matte afwerking voor o. Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel.

Bestel nu Rust-Oleum verf! Find hittebestendige lak vandaag! Spuitbus autolak op kleur gemaakt.


Daarnaast is er ook een speciale hittebestendige blanke lak in spuitbus beschikbaar voor het afspuiten van de verf met een hoogglans blanke lak. Hittebestendige verf die niet afbladdert. U dient de hittebestendige blanke lak aan te brengen in meerdere dunne lagen.


Vervolgens laat u de lak een uur drogen bij kamer temperatuur. Aansluitend tot minuten verhitten (160°C) om de laklaag uit te laten harden.

Tijdens het uithardingproces ontstaat rookontwikkeling vanuit de lak. De lak is bestand tegen benzine. Deze lak is uitstekend bestand tegen extreem hoge temperaturen tot 600°C. Een ruim assortiment hittebestendige lak en inspiratie vind je bij KARWEI.


Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel. Hammerite hittebestendige lak mat zwart 4ml is een hittebestendige lak voor metalen voorwerpen die extreem verhit worden. Het is uitstekend bestand tegen extreem hoge temperaturen, tot wel 600°.


Deze extreem hittebestendige blanke lak is ideaal geschikt voor het spuiten van uitlaten, motoronderdelen etc. Probeer altijd het voorwerp te verwarmen tijdens het verwerken en drogen. GRATIS verzending vanaf €7- Anders slechts €(NL) – betalen via iDeal, Credit Car Mr. Bekijk in onze webshop welke typen hittebestendige verf wij kunnen leveren. Spuit in ieder geval in dunne lagen diverse lagen in een vloeiende beweging en laat de spuitverf dan drogen.


Spuit niet te dik, dan krijg je snel druipers in de lak. Onderdelen spuiten die heel heet worden? Gebruik dan ook de speciale hittebestendige verf in spuitbus. Wat is een hittebestendige lak ?

De hittebestendige lak is een verf op siliconenbasis met een hittebestendigheid tot maar liefst 600°C. Hiermee is de bescherming van ovens, ketels, pijpleidingen, uitlaten, warmtewisselaars, en schoorstenen (zowel de binnen- als de buitenzijde) optimaal. Voor het beste resultaat behandelt u kaal materiaal eerst voor met Flat white primer flameproof (mat wit) -GSP118. Ter nabehandeling kunt u eventueel de blanke lak VHT flameproof satin clear GSP115. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Motip hittebestendige lak JavaScript seems to be disabled in your browser. Geschikt voor het spuiten van kachels, BBQ’s, terrashaarden en motorblokken. Voor professioneel gebruik bieden wij.


Wil je dat de houtkachel weer oogt als nieuw? Dan gebruik je hittebestendige lak zoals D. Deze hittebestendige lak is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder meerdere grijstinten. Je hoeft vooraf alleen de kachel even op te schuren, en de delen die niet gespoten moeten worden afplakken met bijvoorbeeld oude kranten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts