donderdag 10 augustus 2017

Tuinbank beton

Tuinbank beton

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Tuinbanken - nú vanaf € 699. Beton tuin tuinbanken vind je makkelijk via Vergelijk.


Tuinbank beton

Ruime keuze en scherpe prijzen. Het comfort van een beton tuinbank. In de praktijk valt dat echter reuze mee. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je er altijd voor kan kiezen om bijvoorbeeld een extra comfortabel kussen op je beton tuinbank te plaatsen. Beton en houtspullen elst is de leverancier met een zeer groot assortiment tuinbanken beton en.


Onze betonnen tuinbanken zijn leverbaar in de kleuren grijs beton en sommige ook in antraciet beton. Door het zware gewicht zijn onze tuinbanken ook ideaal voor gemeentes, vakantieparken, sportparken, scholen e. Parkmeubilair van duurzaam beton ! Prachtig vormgegeven parkbanken- straatmeubilair van beton. Een organische vormgeving welke past in bijna iedere omgeving en bijzonder duurzaam. Leverbaar in diverse kleuren. Een aanwinst voor uw buiten.


Een stevige en mooie betonnen tuinbank in de kleur antraciet! Geef je tuin een stoere uitstraling met dit unieke meubel. Het gewicht bedraagt 1kg. Coating Om de mooie, donkere antraciete kleur te behouden kun je de tafel laten coaten. Maten: LxBxH 195x45x45cm ( zit gedeelte is Ca.


175cm )Kleur:. Bent u op zoek naar een eigentijdse tuinbank van beton , Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze klanten waarderen onze webshop met een 9. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Kies uit 5producten vanaf € 299. Niet alleen voor buitengebruik maar ook binnen kan een betonnen tuinbank volledig tot hun recht komen. Bovendien bespaard u door de duurzaamheid op termijn van het beton op termijn heel veel geld. Wij gebruiken voor deze tuinbanken duurzaamheidsklasse hardhout.


Het hardhout zal na verloop van tijd vergrijzen. De tuinbank wordt geleverd in losse delen, dus de hardhouten palen en betonnen voeten worden op een pallet aangeleverd en is makkelijk in elkaar te zetten. Plaatsen is mogelijk, zie keuze menu.


Tuinbank beton

Ik wil even melden dat ik heel tevreden ben met mijn tuinbank en dat ik heb gekozen voor beton omdat het onderhoudsvrij is maar de betonnen bank die ik thuisbezorgd heb gekregen ziet er wel iets anders uit dan op de foto op de site. Wilt u meer info over een bepaalde foto, geef dan a. Deze halfronde tuinbank is voorzien van maar liefst vier sierpoten. Betonnen tuin bankjes tuinbank beton.


Doordat deze tuinbank gemaakt is van beton is het zeer stevig en daarnaast geschikt voor alle seizoenen (vorstbestendig). Functioneel en niet in de laatste plaats een prachtige aanvulling voor uw tuin! De tuinbank kan overal worden gebruikt waar een slijtvaste, weerbestendige en comfortabele zitplaats nodig is.


De bank kan in parken, speeltuinen, bij scholen, enz. Aanbieding voor laatste stuks uit voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts