woensdag 9 augustus 2017

Industrieel wonen

Design, Functie en comfort. Laat je inspireren op OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.


Diverse artikelen in één handig overzicht.

Per onderwerp staan handige websites aangegeven om uw verder te helpen. Industrieel Wonen : Industriële meubels, lampen en accessoires. Onze collectie bestaat uit meer dan 3. Een industrieel interieur is robuust en ruimtelijk met een vintage tintje. Het heeft een rauwe look waarbij bakstenen, beton, steigerbuizen en metaal vaak nog zichtbaar zijn. Houd de ruimte overzichtelijk door een paar grote eyecatchers te kiezen, zoals een stoere fabriekslamp, leren bank of stalen eettafel.


Kies voor een goede basis met een strakke vloer, bijvoorbeeld een gietvloer, meubels met metalen frames en industrieel wordt een typering voor jouw huis. Denk aan een loft in een oude fabriek, stalen deuren, een bakstenen muur en een vloer van beton.

Dat rauwe randje is essentieel. Bezoek onze prachtige woonwinkel en laat je inspireren. Daarnaast verkopen wij prachtige op maat gemaakte banken van Sevn.


Ze zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren, waardoor er altijd een geschikt item is voor industrieel wonen. Merken als d-Bodhi, Dutchbone en Bodilson hebben één overeenkomst: alle drie hebben ze meubelen vervaardigd uit metaal en hout. Naar welk merk gaat jouw voorkeur uit? Het mooie aan industrieel wonen is, je kunt deze stijl over het algemeen prima combineren met andere stijlen.


Bekijk hier het assortiment eetkamerstoelen. Ben je op zoek naar de stoelen van Kick Collection? Dit is misschien wel het populairste product dat wordt toegevoegd om een industrieel interieur te creëren.


Je ziet ze in echte oude en originele uitvoeringen, maar ook steeds vaker als nieuw geproduceerde lamp. Vind alles snel en eenvoudig in één handig overzicht op jouw Startpagina. Fan van Industrial Living? Je woont direct aan de Zaan, vlakbij het gezellige Stadshart van Zaandam en op maar autominuten van het centrum van Amsterdam.


Wat dacht je er bijvoorbeeld van je vrije dag door te brengen in een natuurmonument? De industriële stijl is in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken juist voor de meeste woningen geschikt. Interieurs met een industriële look hebben een unieke sfeer zoals je die zou vinden in de oude fabriekshallen.

Het wonen in een oude fabriek, school of ander oud pand is voor vele een droom. Als je van industrieel houd is het hebben van zo’n pand als huis natuurlijk helemaal fantastisch. Maar ook al heb je geen oud pan in elk huis is een industriële look te creëren. Het állerbelangrijkste om te beseffen bij een industriële woonstijl is dat de daadwerkelijke invulling per persoon aanzienlijk kan verschillen. Je kunt jouw woning namelijk zo ver industrieel inrichten als je zelf zou willen.


Ook deze woonstijl is steeds vaker te zien. Maar wat zijn die juiste materialen? We helpen je alvast op weg met wat inspiratie en tips. Kenmerkende materialen van de industriële woonstijl zijn materialen zoals metaal en staal. Op april presenteerden wij onze plannen en ideeën voor het project Donkade op de woonbeurs DongenWoont.


In een wereld waarin perfectie de norm is, wijken wij af. Roest verkoopt industriële woonaccessoires met een rauw randje versleten, roestig, spannend! Ruim en industrieel wonen in De Lakfabriek.


Van redplaats tot recreatieplek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts