donderdag 24 augustus 2017

Riviera maison sprei

Riviera Maison Sprei kopen? Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Een Optimale Nachtrust met een Auping Sprei.


Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Kruip op de bank heerlijk weg onder een warm plaid of leg hem op uw bed voor extra warmte.

Een plaid is niet alleen praktisch, maar maakt uw inrichting bovendien helemaal af. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Sale aanbiedingen online Mooie bedspreien die precies bij jouw slaapkamerstijl passen! Ontdek onze meubelen en accessoires.


Hierdoor is deze luxe bedsprei niet alleen prachtig om naar te kijken, maar voelt deze ook heerlijk zacht aan. Op de sprei staat de tekst. Bekijk alles met riviera maison sprei !

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Naast spreien bestaat het assortiment uit plaids, quilts en (wollen) dekens. Een plaid heeft in tegenstelling tot een sprei geen vulling en kan dus ook als deken voor bijvoorbeeld op de bank gebruikt worden. Een quilt is een doorgestikte en gevoerde deken. De sprei heeft een doorgestikt kabelmotief, waardoor het net lijkt of de sprei gebreid is.


De bedsprei is gemaakt van 1 katoen. Dit materiaal is stevig, waardoor de sprei lang meegaat. Shopping bag (0) Your shoppingbag is empty;. We maken ruimte voor de nieuwe collectie!


Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts. Met een Auping Sprei Kies jij Voor Slaapcomfort op het Hoogste Niveau. De dessins staan bekend om de warme kleuren en sfeervolle dessins.

Met het beddengoed haal je het luxe-gevoel binnen en tover je je slaapkamer om tot de mooiste ruimte van het huis. Wellicht heeft u toch meer de voorkeur voor een rustige en landelijke stijl, zoals u kunt zien in Engelse cottages. Decoratie accessoires met een romantisch karakter kunnen uw inrichting op een mooie manier completeren. Het beddengoed is van hoogwaardig katoen en beschermt je dekbed tegen vocht en vuil.


Rivièra Maison creëert met zijn bed- en badtextiel een echte ’feel good sfeer’. In de zomer ga je voor wat lichtere kleuren en een zonnige of zelfs tropische sfeer. In de winter experimenteer je met warme kleuren, fluweelzachte kussens of een wollige sprei.


De achterzijde heeft een effen grijze kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts