woensdag 16 augustus 2017

Hoogglans waterbasis

Hoogglans waterbasis

Ruim assortiment hoogglans. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Kasten voor lage prijzen online.


Het liefst wil ik wil op waterbasis aan de slag, dat droogt sneller en is uiteraard minder schadelijk. Deze lak van Flexa is op basis van water. De lak kan gebruik worden op hout, metaal en harde kunststoffen. De verf kenmerkt zich door de goede dekkracht en heeft een perfect duurzaamheid.


Je geeft hout hiermee een lange tijd een stralende glans en na het lakken kan je houtwerk tegen een stootje. Weet je wat hoogglans verf is? Histor Perfect Finish lak waterbasis hoogglans wit 7ml is een hoogglans lak voor gebruik binnenshuis. De verf is watergedragen en dat betekent dat je de verf met water kan verdunnen en je geen vervelende verfluchtjes meer hebt.


De verf geeft een optimale glans en dekt extra goed wat betekent dat je met minder lagen verf af kunt. Is verf op waterbasis vochtgevoeliger dan oplosmiddelhoudende verf? Ja, verf op waterbasis is vochtgevoeliger dan oplosmiddelhoudende verf door het bindmiddel dat er in verwerkt wordt. Het bindmiddel in verf op waterbasis is een dispersie van bindmiddeldelen in water.


Er worden allerlei hulpstoffen gebruikt om deze dispersie stabiel te houden. Het grote verschil hier tussen is het verdunningsmiddel. Over het algemeen gebruik je binnen verf op water basis , en buiten verf op terpentine basis.


Hoogglans waterbasis

Bestel direct jouw hoogglans op beslist. Sigma S2U Nova Gloss - Wit - liter. Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Het is geurarm en blijft langer mooi van kleur.


Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss is een watergedragen hoogglanzende verf van Sikkens. Deze verf is geschikt voor het afwerken van houtwerk van houtwerk binnen. Gratis verzending bij bestellingen boven € 5-Bij bestellingen tot en met € 5- bedragen de verzendkosten € 95. Geurarm en prettig om binnen te verwerken.


Wijzonol geeft je advies over watergedragen verf. Verf op water basis is over het algemeen de beste keuze voor houtwerk binnenshuis. Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de. GebruiksdoelHet voor- en aflakken van hout.


Je kunt het met de kwast of met de roller aanbrengen op onder andere deuren en kozijnen. Doordat de lak sneldrogend is kan je het snel overschilderen. Hoogglans waterbasis -. Ook is de lak geurarm en vergeelt niet. Met verf op waterbasis over verf op terpentinebasis. Voorheen was bijna alle verf op terpentinebasis en zeker de doe-het-zelver gebruikte toen nog geen verf op waterbasis.


Kan terpentineverf over waterverf oftewel watergedragen verf? L) × × Vul het te bestellen aantal in OK. Verf dus altijd nat-in-nat en wacht niet totdat een deel van het oppervlak droog is voordat u verder gaat.


Ook de verf op uw kwast of roller kan opdrogen. Om dit te voorkomen kun je bij verf op waterbasis de kwasten in een sluitende plastic zak stoppen. Bij verf op basis van oplosmiddel kunt u de kwast het beste inwikkelen in aluminiumfolie. Wie vergeling van witte verf binnenshuis wil voorkomen, kan het beste geen verf op terpentinebasis gebruiken.


Gebruik daarentegen alleen verf op waterbasis (acrylverf). Maar let goed op met watergedragen hoogglans lakken! Hoe gek het ook klinkt: hoogglans lak bevat vaak een alkydhars bindmiddel.


Hierdoor blijf je last houden van donkervergeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts