vrijdag 25 augustus 2017

Passe partout op maat bestellen

Passe partout op maat bestellen

Eerste vriendschappen ontstaan bij Partou. Samen ontdekken we de wereld. Wij hebben een zeer Ruim Aanbod met Extreem Lage Prijzen. Boek het Passe-partout , Oedelem.


Passe partout op maat bestellen

U krijgt direct een bevestiging. Echter dient de buitenmaat van de passe - partout dan wel groot genoeg te zijn. Met onze high-tech computergestuurde passe - partout -snijder kunnen we eenvoudig alle soorten gewenste passe partouts op maat maken. Onze passe - partout -machine, de Gunnar F is de beste in zijn soort en voorziet ons keer op keer van prachtige op maat gemaakte exemplaren.


Als u kiest voor een passe partout op maat , dan kijken wij 1 naar uw wensen. Bij PP Winkel kun je jouw eigen passepartout op maat bestellen. Snijden tot 1mm nauwkeurig. Uw passe - partout op maat gemaakt tegen de allerlaagste prijzen!


Passe partout op maat bestellen

Een passepartout op maat is de perfecte oplossing als u bijvoorbeeld een foto in een lijst wilt doen dat groter is dan de foto. Het enige wat u hoeft te doen is een passe - partout op maat te kopen en daarmee kunt u uw bestaande fotolijst gewoon gebruiken. Klik hieronder op het plaatje passe - partout op maat en kleur: Vul daarna op de bestelpagina uw maten in en bereken direct de prijs van uw passe - partout.


Let goed op het volgende: - de buitenmaat van de passe - partout is gelijk aan de binnenmaat van uw fotolijst. Het bestellen van een passe - partout op maat : - de buitenmaat vd passe - partout is gelijk aan de binnenmaat van uw kader. Passepartout op maat diverse kleuren dikte 1. Hier vindt u onze uitgebreide collectie passe - partouts. Een passe - partout is een kartonnen lijst voor een schilderij of een foto. Hiermee komt het werk beter tot uiting.


In het karton van de passe - partout wordt meestal een rechthoekig venster gesneden. Maar ook cirkelvormig of ovaal is niet ongebruikelijk. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.


Door een passe partout online te bestellen , bent u verzekerd van een passe - partout op maat en bij ons heeft u de bestelling al binnen werkdagen binnen. Verschillende kleuren, verschillende afmetingen en zelfs ronde of ovale passepartouts zijn bij ons verkrijgbaar. Bestel vandaag nog online.


Ruime keuze maat op beslist. Passe partouts kopen bij Fotolijsten. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Bekijk het ruime aanbod passe partouts van hoogwaardig museumkarton of bestel op maat.


Kies eerst een van de onderstaande kleuren en vervolgens de buitenmaat van de passe - partout. Artique ) Standaard maat passe partout warm wit n02. Hier kunt u diverse standaardmaten passe - partouts bestellen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een passe - partout op maat te laten snijden, dit kan in de passe - partout -snijservice.


U kunt zoeken op buitenmaat, binnenmaat en kleur. Zoekt u een wissellijst of fotolijst voor bij de passe partout ? Naast passe partouts in diverse kleuren en maten, kunt u kiezen voor een passepartout op maat. Op onze maatwerkpagina staat beschreven hoe een passe partout op maat bestellen in zijn werk. Door je object te omlijsten met een passe - partout springt het werk er meer uit en valt deze beter op.


Je kan ook kiezen voor een fotolijst die geleverd wordt inclusief passe - partout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts