maandag 14 augustus 2017

Behang ideeen

Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal! Kwaliteit – op maat gemaakt. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Trakteer je huis op een mini-make-over met verf of behang.


Even aan de slag en geniet van een hele nieuwe sfeer in je interieur. Kleine moeite en een groots effect!

Maak je huis extra mooi met behang. Ga voor grafisch of kies voor subtiele patronen en texturen. In talloze artikelen, of het nu gaat om modebladen of marktstudies, is de heropleving van behang een hot topic. Dit is behang met een bepaalde textuur erop geprint, zoals de welbekende betonlook, maar kan ook aanvoelen als een bepaalde textuur!


Denk bijvoorbeeld aan vliesbehang. Daarnaast is het combineren van behang een grote behang trend geworden. Mix behang van een subtiel structuur met eentje dat wilder is.


In veel gevallen is het budget (of het behang ) echter al op voordat we aan de slaapkamer muren beginnen. Slaapkamer behang wordt misschien nog wel vaker bekeken dan het behang van andere kamer van ons huis.

We hebben in het begin wilde ideeën van hoe onze ideale slaapkamer er precies uit komt te zien. Een geslaagde wand begint bij het kiezen van een motief en patroon dat perfect in de kamer past. Hoe je best accenten legt met behangpapier vind je hier. De laatste trends, tips om te behangen , voorbeelden, prijs advies van behangers en zoveel meer. Zoveel kleuren, motieven en structuren om uit te kiezen!


Klik hier voor meer info over verschillende soorten behang voor slaapkamers en bekijk de vele inspiratie foto's. Behang met opvallende patronen of structuren. Vind hier alle deals in National! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Dan kun je de ruimte wat meer sfeer geven door een behangetje met een gekke print op een of meerdere muren te plakken. Er zijn zo veel leuke behangetjes met gekke prints, dat je altijd wel behang kunt vinden dat bij jouw behang ideeën aansluit. Hoewel behang een tijdlang ouderwets is gevonden, is dat met de behangsoorten van tegenwoordig absoluut niet meer het geval. Voordat je met behang aan de slag gaat is het een goed idee om de instructies op te volgen.


De muur vetvrij maken is daar bijvoorbeeld een van. Ook kan het zijn dat het behang niet goed houdt op een ondergrond met structuurverf. Laat je bij een bouwmarkt eventueel informeren over de mogelijkheden.


Om te behangen heb je ook materialen nodig.

Na het behangen van je muren heb je vaak nog een stuk van een rol behang over. Maar wat doe je er dan mee? Je kunt het bewaren voor als het een keer nodig mocht zijn om een stukje opnieuw te behangen (je weet natuurlijk maar nooit met kleine kinderen ;-)), maar als je even op Pinterest gaat zoeken op wat je kunt doen met restjes behang , dan vind je ontzettend veel creatieve ideeën.


Je kan alle kanten op met behang neem eens een kijkje en laat je verbazen. Als behang speciaal zaak kunt u bij ons van alles vinden voor elk project. Met het luxueuze behang van Versace, A. Creation, Porsche Design, Esprit Home of Brigitte Home, geef je jouw woonkamer een uitstraling van luxe en sfeer. Haal een Caribisch strand in huis, de skyline van New York of droom weg bij twee prachtige olifanten op kamervullend behang. Op zoek naar origineel behang , leuke shops, inspiratie of tips om zelf te behangen ? Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.


Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts