dinsdag 29 augustus 2017

Trimetal primer

Trimetal primer

Nu bestellen = morgen in huis! Uitgebreid assortiment Sigma verf. Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Alle schoonmaak artikelen va €00.


Ontdek ons uitgebreide assortiment primers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Permaline Primer Prestige is een grondlak, uitermate geschikt als grond-, en tussenlaag onder een duurzaam hoogglans verfsysteem. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.


Permaline Primer is een oxidatief drogende, dekkende, vochtregulerende grondlak op basis van een gemodificeerde alkydhars. Nu gratis stoere muts bij 5L Permaline Primer 4SO. Technische productinformatie Download datasheets.


Trimetal primer

Meer dan verf alleen Kijk hier waarom. Steloxine Primer Epoxy is een matte twee componenten, corrosiewerende zinkfosfaat primer op basis van epoxyharsen. Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Stelfloor Primer Acryl is een blanke hechtlaag voor cement- en betonvloeren, binnen en buiten, op basis van een watergedragen acrylaathars bindmiddel. Trimetal Primer is een SF(Solvent Free) kwaliteit d. Ook daarvan zijn diverse varianten beschikbaar.


Gebruik bijvoorbeeld Decor Brilliant als vochtregulerende en glanzende grond- en afschilderverf, naast Decor Satin, Silicon, Primer en bijvoorbeeld PU Satin. Dekkende en fixerende watergedragen grondlaag op basis van styreenacrylaat. Acrylaat muurverf met fluweelmatte glans voor binnendecoratie.


Vandaag bestel morgen in huis! STELOXINE PRIMER EPOXY trimetal steloxine primer epoxy is een matte, 2-componenten, corrosiewerende zinkfosfaatprimer op basis van epoxyharsen. PERMACRYL MULTIPRIMER is een grondlaag op basis van acrylaatharsen in waterige dispersie, met een uitzonderlijke goede hechting op verschillende ondergronden en een.


Verfsuper is dé online verfwinkel voor al uw verfklussen. Zoekt u naar een kwalitatief goede primer ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dit merk wordt voornamelijk door professionals gebruikt. Tevens geschikt ter voorkoming van doorbloeden van in water oplosbare vlekken. Vaak is het verstandig om een muur eerst te voorzien van een primer.


Een primer zorgt voor een betere hechting van de muurverf en zorgt daarnaast voor een betere isolatie. Bekijk hier ons ruim aanbod aan de scherpste prijzen. Bestel eenvoudig je verf en houtbescherming voor binnen en buiten.


Schoonmaak artikelen vanaf €00. STELOXINE PRIMER NON FERRO is een grondlaag op basis van acrylaathars in oplossing die speciaal ontwikkeld is om zeer goede hechting te verzekeren op non-ferrometalen, harde gladde oppervlakken (PVC, oude laklagen, oude vernislagen, glas, …) en voor de renovatie van voorgeschilderde metalen damwandprofielen. Schrijf de eerste review over dit product. Aanbiedingsprijs € 2€ 259. Een dekende primer op waterbasis voor binnenmuren en plafond.


Trimetal primer

Sterke punten: Vermindert en egaliseert de absorptiegraad van zeer poreuze oppervlakken. Geschikt voor het aflakken van hout zoals: gevelwerk, betimmeringen en kozijnen. Langdurig glansbehoud door de hybride alkydhars en sterke UV-bescherming. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen.


Permacryl PU Primer is geschikt als grondlak op hout voor binnen en buiten. Deze grondverf is overschilder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts