dinsdag 8 augustus 2017

Bunzlau castle servies verkoopadressen

Kwaliteit voor in de keuken. Bestel snel en eenvoudig online. Gratis verzending vanaf €5-. Het is Sale bij de Bijenkorf! Bekijk ons unieke assortiment serviezen.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Tableware that can be used in the dishwasher, oven, and microwave. De 3de Kamer, brocante en cadeaus. Bunzlau Castle Polish Pottery large stock and hand made products.


Elk product gaat door minimaal paar handen! Eerst wordt de klei gedroogd in mallen. Zodra de klei is uitgehard worden de mallen verwijderd en oneffenheden weggepoetst.

De glazen, handdoeken en mokken in jouw kast zeggen iets over wie jij bent. Jouw patronen, jouw kleuren, jouw combinaties. Bunzlau castle flagship store - eindhoven bunzlau castle is met veel liefde en zorg gemaakt wellicht is. Handgeschilderd en vaatwasserbestendig aardewerk.


In onze Landgoedwinkel in Beesd vindt u een zeer uitgebreide collectie aan. Elke item zoals mok, bor ovenschaal wordt door gepassioneerde professionals met de hand gestempeld in Polen. Uw Geduld is Nu Geld Waard ! Voor uw geduld voor bezorging geven wij Korting. Vul de kortingscode in bij het plaatsen van uw bestelling. De Kortingscode is: GEDULD.


Wij hebben altijd een grote collectie in de winkel, zodat u alles in het echt kunt bekijken. Deze producten voldoen volgens de fabrikant niet of niet voldoende aan de hoge eisen om tot de hoogste categorie te behoren. Dat is dan ook de reden waarom wij ze hier tegen gereduceerde prijzen aan kunnen bieden. Welkom op de website van Peet’s Lifestyle.


Het authentieke traditionele aardewerk uit Bolesławiec in Polen staat al generaties lang bekend om prachtige beschilderingen en vele verschillende decors. Dit kleurrijke blauw-bonte servies is handgemaakt, van hoge kwaliteit en vaatwasser bestendig. Kom gerust langs in de winkel om de borden, kopjes, theepotten, ovenschalen en eierdopjes met eigen ogen te bewonderen.


Deze plaats behoorde tot aan de Tweede Wereldoorlog tot Duitsland vandaar dat de Duitse naam Bunzlau nog veelvuldig gebruikt wordt.

Prachtig gedecoreer handbeschilderd en twee keer ovengebakken, waardoor het zeer sterk, stootvast en geschikt is voor vaatwasser, magnetron en ovengebruik. Ook deze kommetjes van 2ml zijn verkrijgbaar in verschillende patronen, zodat u uw eigen unieke set samen kunt stellen. Bunzlau servies Met veel plezier verkopen we al jaren het Poolse BUNZLAU steengoed. Groot assortiment Pools aardewerk, textiel, glas en b-keuze. Spaar automatisch met elke aankoop.


Servies koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts