woensdag 9 augustus 2017

Klok 50 cm

Verfraaien van uw huis met klokken. Ruim assortiment online bestellen! Ontdek ons unieke assortiment klokken. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Overstappen kan alleen vandaag nog!

Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Alle klokken zijn voorzien van een quartz uurwerk en functioneren op een batterij. Grote klok Union Hotel is een unieke klok door de half zichtbare bewegende tandwielen. Wat ook fijn aan deze klok is dat er niet alleen de uren op staan, maar de minuten worden aan de zijkant ook aangegeven door cijfers.


De analoge wandklok voor senioren is zeer groot. Deze klok heeft een diameter van centimeter. Deze cijfers maken het zeer gemakkelijk om de tijd te lezen, zowel voor ouderen als van grotere afstanden. Het assortiment radio controlled klokken , ook wel zendergestuurde klokken genoem beschikken over een uurwerk die werkt op een atoomklok.


Deze atoomklok die in de buurt van Frankfurt staat zendt signalen naar de radio controlled klokken.

Wij hebben ook een grote keuze uit landelijke grote klokken zoals de Gare du Nord en de klok Metaal Creme Ara. U kunt ook kiezen voor een Grote klok voor uw kantoor of fabriekshal, hierdoor kan iedereen van elke afstand goed zijn hoe laat het is en vooral wanneer pauze is. Een wandklok doet de truc! Het aanbod op klokken -expert bestaat voor verreweg het grootste deel uit wandklokken. En dat is niet verwonderlijk.


Voor een wandklok is namelijk altijd wel plek. In iedere ruimte is wel een plekje te vinden om een klok aan de muur te hangen. Het is een prachtige decoratie, die ook nog eens praktisch is.


Zoek je een klok voor de hal of woonkamer, kies dan voor een grote variant als opvallend element. Dan is een digitale klok aan te raden. Er zijn ook klokken met een stil uurwerk, ideaal voor in de slaapkamer. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Door de grote diameter van 50cm zal deze wandklok echt een pronkstuk in de kamer zijn.


De klok werkt op één AA batterij. Hang hem daarom op een opvallende plek, bijvoorbeeld bij de eettafel of boven de bank. Voldoet aan de omschrijving van een prachtige wandklok.


Vervaardigd van hout en voorzien van opgelegde houten cijfers. Gratis bezorging vanaf €Bezorging zelfde dag, ’s avonds of in het weekend Gratis retourneren binnen dagen We sturen je altijd naar de beste deals! Vergelijk prijzen van Klokken van tal van webwinkels en vind zo de beste deal.

Wandklok Hugo is een stijlvolle klok gemaakt van metaal. De wandklok heeft een diameter van cm. De wijzerplaat heeft een houtmotief en grote cijfers en dat geeft deze klok een nostalgische en stoere uitstraling. In onze collectie vind je uitsluitend wandklokken van absolute topmerken, hierbij kun je denken aan de topmerken bij uitstek zoals Riverdale en By-Boo Daarnaast is ook onze eigen collectie bijzonder populair.


Het voordeel van een klok aan de muur van bovenstaande merken is dat je altijd de juiste kwaliteit in huis haalt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts