vrijdag 25 augustus 2017

Bedrukte stoeptegels

Bedrukte stoeptegels

Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Alles voor de tuinI Tuintegels! Stoeptegel bedrukken met eigen foto. Printen van afbeeldingen en tekst op betontegels. De magie van een stoeptegel.


Bedrukte stoeptegels

De bedrukte stoeptegel , op je oprit, bij de sportvereniging, bij de kroeg, in het winkelcentrum of bij je thuis op het dressoir. Je kunt niet makkelijker communiceren dan via een stoeptegel. De goedkoopste én duurzaamst bedrukte trottoirtegels. Uw eigen tekst, logo en foto gedrukt op standaard betontegels voor gebruik in bestrating. Betontegels met opdruk in een of meerdere kleuren en full-colour.


Wij bedrukken de stoeptegels in diverse diktes en formaten. Geschikt voor stoep, terras en pleinen. De door ons, samen met een gespecialiseerd laboratorium, ontwikkelde onverslijtbare verfsoort in combinatie met een door onszelf speciaal ontwikkelde druktechniek zorgt ervoor dat onze bedrukte stoeptegels de absolute top zijn als het gaat om slijtvastheid en kleur. Bedrukte stoeptegel Een heel speciaal product van vloermatten.


Wilt u de bedrukte stoeptegel als logo, foto tekst puzzel gezicht op meerdere bedrukte stoep tegels aan elkaar voor een grotere foto logo tekst puzzel op ? Opvrolijken speelplein met bedrukte stoeptegels. Naast educatief, kunnen bedrukte stoeptegels ook gebruikt worden als decoratief element of om kinderspelletjes permanent op het speelplein te installeren. Tegels kunnen versierd worden met allerhande kleuren en tekeningen. Denk maar aan een hinkelspel, stoeptegels met de kleuren van Twister of in.


U maakt zelf uw ontwerp en stuurt dit naar ons door via een document en wij printen dit op uw tegels, met één kleur of meerdere, wij kunnen aan uw wens voldoen. Als u zelf geen inspiratie hebt, neemt u dan een kijkje bij ons vast assortiment van gekleurde stoeptegels. Wij kunnen uw eigen foto printen op een stoeptegel. Dit kan een foto zijn in full-color, zwart-wit of sepia, conform uw wensen.


Bedrukte stoeptegels

Bestel deze en met u eigen afbeelding en plaats de tegel in de bestrating waar u wilt. Standaard tegelformaat 300x300xmm. Met anti-sliplaag conform landelijke norm Snel geleverd Bestel nu!


We lopen er elke dag overheen: stoeptegels ! Het bedrijf PrintAgora meldt dat ze vrijwel elke betontegel kunnen bedrukken met logo, tekst of zelfs foto. Alle soorten Tuintegels online! Bekijk onze standaard tegels of lever je eigen ontwerp aan Hoge anti-slip waarde Met facetrand Beoordeeld met een 9. Meer dan alleen een stoeptegel.


Met een stoeptegel kun je een gebeurtenis memoreren, reclame maken en nog veel meer. Kortom, bedrukte stoeptegels met print bestel je het voordeligst bij Tegeltjeswijsheid. Er zijn 9bedrukte stoeptegels leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


Hongkong en roemenië, die respectievelijk , en voorzien van bedrukte stoeptegels. Je geeft zelf een naam op en wij drukken die in het getoonde lettertype op de tegel. Maak je eigen Walk of Fame. Als extra optie (niet verplicht) kan onder de naam een logo worden geprint. Je kan je logo digitaal uploaden door te kiezen voor de knop Bestand uploaden.


Hoe een stoeptegel kunst wordt. ZWOLLE - Het kunstproject Met voeten getreden werd bedacht voor het Bevrijdingsfestival. Het lijkt wellicht een monsterklus, maar dat zal dan vooral in het plaatsen van de kunststoeptegels liggen.


Veel kleuren Tuintegels van 60x60. Creëer uw droomtuin voor weinig geld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts