woensdag 23 augustus 2017

Jan van beek meubels

Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Bekijk online de mooiste lampen ! Hier staat relaxen voorop. Snelle levering en gratis retour!


Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Wij leveren door heel Nederland ! U bent van harte welkom in onze showroom ! Van tafels en stoelen tot linnenkasten. V an Beek Badmeubels is al geruime tijd bezig met het ontwerpen en leveren van badmeubels. Meubels van echte kwaliteit, zo noemen wij het graag!


Onze meubels zijn met uiterste zorg gemaakt met alleen de beste materialen. Prachtig natuurhout, sterke lakken en een uniek design.

Fantaseren hoeft niet meer, wij kunnen uw droommeubel maken. Grote collectie (nieuwe en antieke) meubels en decoraties, maatwerk van meubels in iedere houtsoort of kleur en eigen import van antieke meubels en verlichting uit Engeland. Wij ontwikkelen producten die functioneel en inspirerend zijn. Als familiebedrijf zijn wij gedreven, innovatief en toegewijd aan onze relaties. Verfraaien van uw huis met Meubels.


Ruim assortiment online bestellen! Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Op naar woonwarenhuis OTTO.


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Van buitenaf zou je niet verwachten hoe groot de winkel eigenlijk is. De winkel bestaat inmiddels uit een aanbouw, schuur, kelder en entresol.


Jan van der Heydenstraat 48. Zelf geslaagd voor een mooie Artifort Fauteuil. De oppervlakte nam hierdoor aanzienlijk toe - en daarmee de nadruk op meubels - ,terwijl het persoonlijke karakter van de winkel in stand is gebleven. Korting op Vans Collectie.


Voor 22:bestel morgen in huis!

Reviews Vriendelijk, goed advies. Al deze meubels worden zorgvuldig gemaakt en geleverd door Van Beek Badkamers. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Door het geleverde maatwerk zit er ook voor u een droommeubel bij. Wij werken alleen met de beste natuurlijke materialen zoals: Eikenhout, natuursteen en afwerking met soorten olie. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Tevens kunnen we ook nog steeds van diverse merken de meubels bestellen van o. Kleur op foto`s is altijd lastig , dus maak eens een afspraak om de kleuren in het echt te zien. BEEK is specialist in het maken van glazen meubels.


Glas vormt daarom de kern van de BEEK collectie. Voor het maken van deze glazen tafels wordt specifiek gebruik gemaakt van Floatglas: dit glas beschikt over een hoogwaardige kwaliteit. Het glas dat BEEK gebruikt voor de salontafels is vaak mm dik.


Van Beek Antiek heeft een groot assortiment antieke meubelen , klokken, kasten, tafels en nog veel meer, en u kunt ze hier bekijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts